Friday, 30 August 2013

mewakili malaysia dalam sukan pencak silat



baru-baru nih , CP menyertai karnival sukan MASUM ...

MASUM - Majlis Sukan Universiti Malaysia


alhamdulillah , dengan izinNYA , CP berjaya merangkul pingat emas dalam karnival tuh dalam sukan pencak silat kategori REGU PUTERI ,




hasil kemenangan tuh , CP dimaklumkan oleh jurulatih yang kitorang kena mewakili MALAYSIA dalam kategori yang kitorang dah menang 


GULP !!!


nih merupakan print screen makluman tersebut ..


**klik gambar untuk tumbesaran**


start kuliah 9 September 2013 tapi disebabkan oleh latihan untuk game seterusnya nih , CP kena berada di UPSI pada 1 hb atau 2hb September 2013 sebab latihan bermula pada malam 2hb

then CP akan sertai team IPT Malaysia menjalani latihan pusat , tarikhnya CP tak ingat tapi coach dah maklumkan dah kat CP hari tuh ...


CP masih dalam keadaan terkejut , berdebar , macam2 CP fikir , mampu ker CP nak wakil Malaysia , ya ALLAH ... rasa macam berat tanggungjawab nih ...


berdebar , berdebar ....

CP sedar , kemampuan CP sebenarnya tak larrr sebaek mane , banyak saingan hebat dari negara lain Indonesia dan Vietnam misalnya ...


2 negara nih memang sangat hebat dalam sukan Pencak Silat nih ...


i need to do my very best , naluri CP nak membuktikan yang kemenangan CP sebelum nih bukan larr satu kesilapan ...


tapi , otak dan hati nih , ragu dan ragu ... ya ALLAH , kuatkan lah hati hambaMU ini ya ALLAH , berikanlah aku keyakinan dan kekuatan , berikanlah aku kejayaan dalam kejohanan yang seterusnya , permudahkanlah urusanku ...


IN SHAA ALLAH

**AMIN**

doakan CP


okei larr , sebelum CP mengakhiri entri nih , CP nak mengucapkan SELAMAT MENYAMBUT HARI KEMERDEKAAN yang ke - 56






7 komen budak kiut !:

Mohd Ridzwan Abdullah said...

Tahniah CP. Hebat tuh, dpt wakil Malaysia plak lps ni. Buat yg terbaik yer. Lps ni beban lagi terasa sebab bwk nama Malaysia pulak. Gongratulations CP.

puteri kasih said...

WOW..wakil Malaysia? Sis tumpang bahagia dengan kejayaan CP. Sis doakan CP betul-betul dapat mewakili negara dan berjaya. Good luck dear...I know you can do it :)

P#eoniX said...

tahniah!!!!best tuh bukan sume orang leh dapat peluang tuh!!!gud luck!!!papepon selamat hari merdeka!!!!

cweet pinky said...

@Mohd Ridzwan Abdullah tuhla , dengar berita nih jer jantung CP dah tak tentu hala , nak bawak nama universiti pown bukannya mudah , apatah lagik nak bawak nama negara ...

cweet pinky said...

@puteri kasih macih sis , amin .. doakan CP :P

cweet pinky said...

@P taw takpe phoenix , ehehehe ~ macih ...

hainom OKje said...

Tahniah CP kerana bakal mengharumkan nama Malaysia....
Alah semua org nerves...biasalah tu Okje yakib CP sure boleh punya