Friday, 27 February 2015

#9 Blog Review : ChEk aTiEn's BlOgg


selepas dah lama tak bersua, CP teringat janji CP nak buat bloglist baru....haish...asyik tangguh dan tangguh, akhirnya sampai hari nih jugak lah blog review CP tak selesai...

takpelah, sempena internet pun tengah laju nih...CP nak buat blog review...

blog nih dah lama bertapak dalam bloglist CP , antara blogger yang rajin jugaklah bertegur sapa dengan CP...tapi sekarang CP tak pasti andainya blogger nih masih ingat CP, hehehehe ~


or... blogger masih lagi aktif seperti dolu-dolu, ape-ape pun, kita try la jengah kan, hehehe...

nih header blogger tersebut..kalau ak singgah boleh terus klik pada header keyh...



kalau tak boleh jugak... try klik SINI



okei lah, tuh jer buat masa nih...then...kalau ada siapa-siapa berminat untuk jadi bloglist CP yang baru...boleh jenguk entry nih...



***


nak jadik bloglis CP ?? jom terjah entry ini :
http://dariilhamkehati.blogspot.com/2013/03/nak-carik-bloglis-baru-d.html

***

Thursday, 26 February 2015

New Header, Suatu Nafas Baru


dan Salam Subuh u'olls, memandangkan CP mengupdate entry nih pada waktu subuh, dan kerja-kerja penambahbaikan header bermula sedari jam 5 pagi sejurus selepas menunaikan solat-solat dinihari....

dah lama CP berniat nak tukar header supaya nampak lebih matang disitu...mungkin sebelum nih theme blog CP seakan keanak-anakan, tetapi kali nih CP membawa pembaharuan selaras dengan diri CP sekarang...


***ayat skema semacam, maaf lah yer, mungkin kesan dari praktikal guru***

hahaha...

sudah sampai masanya CP kembali pada norma sebenar kehidupan seorang manusia.....kembali ke jalan ALLAH SWT, yang selama ini CP dah tersasar jauh......

okeilah....tanpa berbicara lebih panjang....seperti yang korang nampak kat atas...my new header...

sekian...


PSS: banyak nak update tapi masa idea tuh datang CP takde masa nak taip, akhirnya, idea tuh dah terkubur kat mana CP tak tahu...hehehe ~