Saturday, 19 August 2017

blog and memories


blog and memories....

bila yaya ada masa lapang menjenguk blog yang kian usang, yaya pun rajin2 kan diri menilik post2 lama...

mencuit hati, nostalgia, dan rasa, wah, untungnya aku update pasal ni, boleh baca balik...

kadang-kadang bila selak2 entri lama, ada benda yang kita tulis pasal pengalaman kita, pengalaman yang kita dah lupa pun, tapi, rupanya benda tu pernah terjadi dalam hidup kita...


well, dalam entri yang serba ringkas ni, tiba-tiba yaya simpan azam untuk update dan update lagi terutamanya memori-memori penting yang bakal membuat kita tersenyum sendiri di masa-masa akan datang....

hahaha...azam jela...jadi tak jadi taktahu....hahaha....

korang pulak rasa macam mana?



Friday, 18 August 2017

#TMD60



korang faham tak tajuk di atas #TMD60?

#TMD60 ni shortform untuk Team Merdeka Dance 60...


secara sukacitanya dimaklumkan bahawa yaya secara suka (paksa) rela perlu menyertai latihan hari kemerdekaan yang akan berlangsung di Dataran Merdeka pada 31 Ogos ni sebagai guru pengiring aka Pembantu Jurulatih (PJU) untuk hari persembahan...


ia merupakan tanggungjawab yang besar dan memerlukan pengorbanan yang besar, di mana guru-guru yang terlibat tidak berpeluang bercuti pada cuti sekolah bulan 8 ni...


burn the cuti is burn....

Image result for sad chibi

tak..yaya tak sedih...tak...

walau bagaimanapun, so far, yaya dan pelajar-pelajar yang yaya bawak are having so much fun during training....


so the kesedihan are fade away slowly....anyway bukan selalu berkorban kan...kan???

so yaya belanja gambar yaya and pelajar yaya....wish us a very good luck wokeyh !!


letak sekeping je, letak banyak2 kang jadi mual...hahaha...

adios ~!