Tuesday, 21 January 2014

jawapan lama menyepi

Ramai tak yang tertanya2 ke mana CP menyepi???
CP ade je cuma malas sangat nak menjenguk blog, bz, takde mud, and n0w, mud nk update blog tu ade tp line tenet kt umah lak takde nk update gune lappy, nasib2
Ni pun CP update ngan f0n, selama CP tak update ni, mcm2 perkara dah berlaku, apa yang berlaku, nanti CP cerita satu2
Untuk pngetahuan korang CP tengah cuti sem sekarang ni, huhu!!!
Okelah, sampai sini coretan CP wat mase nih k, SALAM

Sunday, 15 December 2013

tanda-tanda awek control ayu





bila berjalan sama-sama, si awek ni berjalan kepit-kepit ala-ala gadis jepun pakai kimono selangkah-selangkah lambatnya...si pakwe dah sepuloh langkah, dia baru selangkah....


kalau duduk bertentangan sambil minum di restoren mamak, tangan mesti duk sebok kacau air dengan straw walaupun air kosong...kih3...


gelak ?? kalau gelak pulak mesti tutup mulut dengan tangan supaya nampak sopan padahal bila dengan kawan-kawan ketawa mengilai-ngilai mengalahkan pontianak ngan hantu kak limah nyanyi lagu enjit-enjit semut....


bila gayut dengan pakwe kat henfon......suara punya la perlahan sampai pakwe nak jawab pun tak tahu nak jawab ape akhirnya jawab...'em....em...' sebab tak dengar punya pasal tapi cuba kalau bersembang ngan kawan, cakap kuat boleh dengar satu kampung....


tengah-tengah dating kat shopping complex, dan2 la nak tunjuk sifat-sifat keibuan, padahal kat rumah...mak suruh jaga adik kecik pun liat nak mampuih !


**entri saja suke2......lelaki pun ramai jugak yang kuat cover...tett!!!**