Wednesday, 28 August 2013

tolong ! mr NUFFnang takleh bukak !!



hem , benda nih jadik kelmarin , CP dah lama tak bukak MR NuFF , lagik2 CP cuti berblog lame , sebab BZ dan disebabkan oleh pelbagai alasan lagik 


jadik kelmarin , CP nak bukak larr MR NuFF , alamak ! lupa password la ........... 


CP pown buat experiment la dengan pelbagai password yang CP terpikir , pergh ! tak boleh jugak nak bukak , aiyak3 !!!!


kat tepi tuh ade mention : open with FACEBOOK or TWITTER


CP pown try la nak bukak with FACEBOOK lambat sangat loading , CP pown closed la , laen kali la CP bukak balek , so , tak sampai beberapa minit CP bukak la ......

dye keluar macam ni ......



CP click MORE ...

keluar macam nih ... em , buntu la , kenapa ek ??? cmne nak fix kan balek ??? 


**click pada gambar tuk tumbesaran**


so , CP mintak tolong sangat2 pada kawan blogger yang taw pasal benda nih , pleaseeeee , help meeee ....









6 komen budak kiut !:

puteri kasih said...

kenapa tak klik reload tu je. Kadang-kala sis pun kena camtu gak..lepas klik reload..dia akan ok.

Tentang lupa password tu..try login ngan FB semula tapi pastikan masa tu CP dah login FB juga yer :)

krole said...

halamaks...tak de pengalaman g camni CP...mngkn masalah script kot..sementara je tu~

cweet pinky said...

@puteri kasih hehehehe ~ CP dah try reload dah sis baru CP tekan more tuh , hm .... sampai hari nih masih sama lagik ...

Dik bee said...

ciannya CP, x pernah kena camni so tak tau solutionnya...huhu

aswadz said...

susah sgt, email je staff nuff, mintak tolong reset password.

hainom OKje said...

Tak dapek den nk nolong tu Cp....tulah okje mmg buat password sama je semua...takut kes cam nilah