Sunday, 9 June 2013

saya takde niat jahat


hehehe , nampak tak tajuk ?

tajuk nih berkisarkan satu peristiwa yang agak mengganggu hidup la , nak kater salah orang laen , salah CP jugak , 

okei , taknak membebel lebih lama , terus straight to the point ,

suatu hari tuh , CP ade menyembang dengan sorang kawan , lepas borak , kawan CP tuh pown blah , dye tertinggalkan henfon dye , 


CP pown tah macam mana , terpikir nak sorok henset dye tuh , kalaw diikutkan bukan lama pown CP simpan henset dye , dari tengah hari , malam tuh CP memang niat nak pulangkan 


tak sangka time CP simpankan tuh , salah timing , hari tuh merupakan hari si empunya henset yang paling busy and yang paling mengejutkan , henset yang CP simpan kejap tuh , henset kawan dye !


bile dye taw CP yang sorok , apa lagik , marah giler kowt , siang malam CP rase tak sedap hati , yelarr , giler bapak rase bersalah ........ hm ....


CP takowt dye tak maafkan CP , tapi alhamdulillah , dye maafkan , terima kasih kawan :D


p/s: CP berani sorok henset orang tuh pown CP pown pernah kena macam tuh tapi takdelah melenting , CP ingat kalaw CP buat kat orang , takde la orang tuh melenting jugak .. tapi .... huhuhuhu ~


***

nak jadik bloglis CP ?? jom terjah entry ini :
http://dariilhamkehati.blogspot.com/2013/03/nak-carik-bloglis-baru-d.html


***

10 komen budak kiut !:

blog usang said...

wp niat nak bergurau..tapi bagi yg kehilangan hp tu pasti gelabah giller..kan?

hana hadi said...

hana xpernah lagi mcm ni. cuma hana bersubahat dengan kwn yang sorokkan hanset tu. huhu erk, kalau kita guna perkataan 'bersubahat' tu nampak mcm jahat kan. huhu tapi masa tu xsalah timing..hehe jadi xlah melenting

masih bertegur x dengan dia?

krole said...

huhuhu...biasa r wak lain orang lain caranya...kengkadang niat kta tu baik tp org salah ertikan pla..tp takpe r..dia maafkan wak jgk kan~

P#eoniX said...

munkin time yang ko nak bwat camtuh x kene...mungkin mase dye bleh gurau pasti dye boleh terima......cume salah mase...kene berani explain kat dye balik...cam ko neh,aku puji ko brani ngaku...tuh yang bagusnya....

aswadz said...

rasa nyer kalo hp tu dia punyer, dia x melenting kot. tp sbb hp tu member dia punya, mesti la dia cuak.

cweet pinky said...

@blog usang taw takpe , lagik2 time tuh dye ade banyak keje nak bwt , nak jumpe lect lagik , nak uruskan barang2 yang kitorang gune untuk game lagik , apetah lagik tuh sebenarnya enset kawan dye ...

cweet pinky said...

@hana hadi CP dah okei ngan dye , ehe ... esok lusa dye dah okei tapi saje dye bwt senyap dlu ...katenya saje nak bwt CP rase bersalah , tapi takpela , CP tak kisah pun sebab memg salah CP :P

cweet pinky said...

@krole hahaha , niat baik tuh tataw la tapi niat nak bergurau je , bukan lama pun CP simpan henset tuh

yup , dye maafkan , naseb baek la , hehehe ~

cweet pinky said...

@P hehehehe , tuh la , tah la , kena ngaku jugak la sebab CP berpegang pada satu prinsip nih , seperit mana pown kebenaran tuh , kiter kena akui jugak kan ???

even CP nih bukan larr all the time jujur tapi tapi sebaeknyer kiter kena latih dan cuba untuk jujur ...

cweet pinky said...

@aswadz yup , antara sebabnya la , apatah lagi campur ngan sebab 'tuh la hari dye yang paling bz'

huuuuu ... dye guna dwet dye dalam rm200 ganti enset kawan dye hari tuh jugak ...