Thursday, 6 June 2013

lama menyepi



halooo , lame dah CP tak jenguk blog nih ... hm... bz bwt assignment campur malas sebenarnya , mood ke laut je bile nak bukak blog , idea tuh ade tapi ......


takde mood ...


hahahaha !!
 CP nih duk ulang benda yang same je rasenya , okeila.. sepanjang ketiadaan CP kat blog nih , banyak benda menarik berlaku ...


hehehehe , in shaa ALLAH CP akan kongsi seberapa banyak yang boleh okei ...


daaaaa....

pendek je kali nih , sekarang nih dah sampai musim exam , tak sangka kan , pejam celik2 pejam celik , semester 4 nih dah pown nak berakhir ...


study hard...



4 komen budak kiut !:

krole said...

huhuhu lme jgk CP mnghilang ni...rupenye nak exam da..tak rase kan hihihi..utamakan yg pnting dlu~krole doakan moga wak dpermudahkan olehNya

aswadz said...

selamat kembali...

trah zain said...

Samala Kita CP..haha

misz ammirae said...

game n exam bagai isi dgn kuku..
xdpt dipisahkan..
tatkala berakhirnya mggu asemen,
minggu exam la mse tuk berjimba..