Sunday, 31 March 2013

nak carik bloglis baru :D



mulut yang cuba untuk meniru mulut itik yang hampir kesampaian :P


alooo3 , ebeli wan ??

smart tak bahasa omputih CP tuh ,

dah baca tajuk ??


baru2 nih , CP sangat jarang bukak bahagian dashboard , kesibukan yang melanda nih betul2 mengekang masa nak blogwalking sakan ...


jadik , CP hanya habiskan masa terindah dan tercinta nih melawat bloglis CP je la , 

then CP perasan , ade beberapa blog yang macam tak aktif jer ???


camnih la , CP ingat CP nak buat bloglis baru , so , siapa yang sudi nak jadik bloglis CP yang tak seberapa nih , sila tinggalkan link anda di kotak komen eyh :D

hehehe , malas nak bersegmen bagai , benda nih paling mudah !






27 komen budak kiut !:

hainom OKje said...

Haruslah ambik peluang ni....
Http://hainomokje.blogspot.com

aswadz said...

saya sudi. hehehe...

http://aswadz.blogspot.com/

D i n said...

orang kate rezeki jgn ditolak . jadi dgn bangganya ni link din wahaha!

http://dingraphic.blogspot.com

puteri kasih said...

saya saya ( sambil angkat tangan..walaupun CP tak nampak) ..hehe

P#eoniX said...

pakse ko letak gak!!hakhakhak!!!!
pheonixcharlotte@blogsport.com
kih!!!kih!!kih!!!

kinara kinatara said...

wah kina nak jugak...


kinarakinatara-beebeey.blogspot.com

Cik Yaya said...

mahu jugaaa.. =D

http://tentangyaya.blogspot.com

AQ Eyfa said...

sis nak menyibok gak leh kew..hehehe
http://tieffa19.blogspot.com/

Pykaa Pdott said...

Nakk jugakk . :p

http://pykapdot09.blogspot.com

Rizal Slaughterheart said...

...Dan saya juga :D

http://rizalblogmalas.blogspot.com/

hana hadi said...

hana :)

http://onitsukahana.blogspot.com/

Cik Anis said...

nk jugak nk jugak hehehe

http://www.anisfadliyana.blogspot.com/

Nadd said...

saya nak jugak.. ^^

http://yummynuts.blogspot.com/

trah zain said...

mesti la nak CP..haha

http://trahzain.blogspot.com/

sa mic said...

ofcoz lisa nak :P http://merepekgila.blogspot.com/

tenku butang said...

TENGKUBUTANG NAK MASUK BLOGLIST JUGAK BOLE.. heee...
http://tengkubutang.blogspot.com/

Nur Amalina Maisarah said...

nak jugak :(
http://maerahim.blogspot.com/
hehe

PrimaDonna Yuezuel said...

PY terlambat ke????hahahaa...

http://nurhayyu91.blogspot.com/

Raudzah Z said...

Ok CP..kalau rajin masukkan kita sekali ya..http://myblogsantai.blogspot.com.

tq

sha (chirp chirp) said...

hihii.

http://ice-chirp-chirp.blogspot.com/

Raudzah Z said...

Kalau sudi CP boleh masukkan blog santai ya..

http://myblogsantai.blogspot.com.

Tq..

Rosmiza Ali said...

Mau juga! ^_^
http://pape-jer.blogspot.com

cikonie said...

http://chiccikonie.blogspot.com/

nk etep!

trah zain said...

of cos la nk CP,,hehe
http://trahzain.blogspot.com/

Fatin Liyana said...

Nak join jadi blog list CP jugak, boleh? hehehe. ni link blog Fatin

http://yumikumiko92.blogspot.com

Syahidah Fadilah said...

nk join gk boleh? ke da tamat? :D
http://www.syahidahfadilah.com/

Ayie Ijam said...

ada lagi ke bloglist??
kedaicenderahatiku.blogspot.com