Wednesday, 12 June 2013

jersey not allowed !



hal nih dah lama dah , cerita nih pown ade kena mengena time CP kua date ngan MB , masa tuh ngah jalan2 cuci2 mata kat Danau Kota , masa ngah jalan tuh dye ingatkan CP beli sweater , sebab sebelum nih CP ade cakap CP nak carik sweater...


tapi CP batalkan niat nak beli memandangkan tgk gaya duet macam dah tak cukup , tapi cik MB duk desak CP beli jugak , dye tak selesa la orang asyik pandang2 kat CP 


larrr .... pandang sebab ???


orang ade mata orang pandang la .....


cik MB cakap orang pandang CP sebab CP pakai jersey ??


pelik kalaw perempuan pakai jersey ......????


owh , kalaw pakai jersey pelik la ?? dari CP pakai baju macam orang kemban , baek pakai jersey ! adeh ....


apa pendapat korang ? dari haritu sampai la sekarang , CP tak dapat nak terima kerasionalan kenyataan "pelik kalaw perempuan pakai jersey kat bandar nih"


bile CP tanya dan tanya , jawapan dye mudah jer ..

"malas nak explain...."


hm......


senget la ....


nih la jersey yang CP pakai , pelik cgt ker ???


nih lak gambar shoot memalam konon nak jadik minah arab , keh3 !! tiada kena mengena ngan entry :P





***

nak jadik bloglis CP ?? jom terjah entry ini :
http://dariilhamkehati.blogspot.com/2013/03/nak-carik-bloglis-baru-d.html


***




6 komen budak kiut !:

isam ismail said...

ada la yg x kena tuuu

kaishin said...

biasa lah tu CP , manusia ni mata dia ada je benda yang salah kalau pasal orang lain..abaikan :)

hana hadi said...

hehe bagi hana xpeik pun. selesa pakai jersi sebab ringgan dan yang penting senang basuk :)

hana ada 1 ja jersi sebab jersi saiz pun besar. hana pakai time mandi kolam.. hehehe

aswadz said...

aku tarak hal ngan mana2 awek yg pakai jersi keluar jalan2. cun hape. hehehe...

cweet pinky said...

@isam ismail entahlah , semenjak dah ade orang laen dalam hidup dye , ade jer yang tak kena .. huh ~

Raudzah Z said...

Ok aje sebenarnya, as long as selesa CP..and of course lebih baik daripada pakai yang over seksi..so nohal punyalah..