Friday, 5 April 2013

training ke pahang, akhirnya .....



at last , CP dah tak boleh nak mengelak lagi , CP kena ker pahang jugak hari nih , hehehe , nak buat ala2 pengumuman sikit .. 



"dengan ini CP mengisytiharkan , pada tarikh 5HB April 2013 , CP akan berangkat ke pahang pada jam4.30 petang nanti"


hahahah , dah macam ala2 pembubaran parlimen dah , ehe ! yela , dalam masa seminggu nih , CP takkan dapat BW atau hupdate , rasenya la , mane ade line wifi rasenya ....


rasenya ....


then nih ade la entry las CP la untuk minggu nih , minggu depan CP takde la kejap selama seminggu , huk3 !!

upss !! terbatuk pulak sayerr , hehehe ~


lepas CP muncul semula , CP nak buat review semua blog yang sedang jadik bloglist CP sekarang , sebelum CP membentuk bloglist yang baru , hehehe , so sayam2 blogger sekalian , CP nak mintak tolong nih , promotkan la pasal bloglist baru CP pada kengkawan ek :D

review tuh plak , CP takkan la buat sekaligus , CP akan buat satu2 or dua la paling banyak , ehe , okei , wait for my comeback okeyh , then pada sapa2 yang nak tgk hasil video yang CP edit untuk assignment CP untuk sem lepas ... bole la korang klik kat


sini - Qaseh Atok .....


***


nak jadik bloglis CP ?? jom terjah entry ini :

http://dariilhamkehati.blogspot.com/2013/03/nak-carik-bloglis-baru-d.html


***



19 komen budak kiut !:

puteri kasih said...

oloh seminggu takde entri luahan perasaan untuk kak puteri baca..huhu

p/s jaga diri yer..balik nanti cepat-cepat update tau :)

ANNA MARIANA said...

jaga diri bebaik k dear :)

sa mic said...

take care awak, hehe

hana hadi said...

sibuknya CP. lepas 1 1 xtvt

Mr. Doctor said...

Eh? Training apa tu? MD baru ja singgah sini tuan rumah dah menghilang..

P#eoniX said...

selamat pergi n selamat pulang...huhuhuh!!

Pondok Usang said...

okeh CP.. kembalinya anda berblog nanti..pasti byk ilham yg anda akan huraikan... =)

boni kacak said...

owh.. patutlah lama je menyepi..hehehe

aku HaniAsyira said...

sy pun jrg sangat on9.. tak tahu apa benda cp cakap ni.. heee~~

cweet pinky said...

hehehe , aucak , im back ! tapi part luahan tuh , nanti dlu la kowt :P

cweet pinky said...

kei , tq :D

cweet pinky said...

hehehehe , tq :D

cweet pinky said...

takdela sibuk mane pown :P

cweet pinky said...

training silat , ehe , takpe , laen kali leyh singgah lagik kan :P

cweet pinky said...

hehehehe , semoga phoenix merindukan CP , hahahaha ,ayat motif di situ :P ehe

cweet pinky said...

tak berapa nak banyak jugak ilham nih , ehe

cweet pinky said...

rindu ek :P ehe

cweet pinky said...

ha ?? tataw ?? tak paham ker ??? CP tulis berbelit ker ?? aiyak ~

hainom OKje said...

Cantik kucing tu Cp hehe bermata kartun..... kalau wujud betul mesti ngerikan!!!