Monday, 15 April 2013

Bingkisan dari Pahang




Halooo… even CP dah ade kat Pahang , CP sempat jugak menaip untuk entri , tapi bukanla publish directly atau autopublish sebabnya CP menaip kat Microsoft Word jer nih

1stly , CP kena sergah dengan coach sebab terlambat bersiap mase nak bertolak dari kolej (UPSI) , hahahaha , CP terlambat bangun tidur sebenarnya , CP tidur kejap sebab penat siapkan assignment

Sampai je kat Temerloh nih , CP duduk kat rumah coach Pahang , selesa even agak panas , sebab rumah batu kot , tapi bilik CP tak panas mane , cooler depan2 muka , hahahaha

Sampai je kat Pahang tuh , makan dulu then dah gerak untuk training , tak rehat pun , tapi takpela pun , bukan CP yang drive sampai Temerloh tuh sampai nak penat sangat

CP janggal kat sana tapi tak lama , budak2 tuh okei and cepat mesra , mase CP taip nih , CP dah hari ketiga kat sini , hari Jumaat CP sampai , sekarang dah hari Ahad (7 April 2013).

Kat sini CP memperbaiki jurus 1 – 6 , then, hari ni (Ahad , 7 April 2013) CP tunjuk kat coach sini , wakaka , mencarut2 CP buat , mengarut , hampeh , tett !!

Tapi takpela , buat mase nih , CP selesa dan boleh going on … *speaking u know

CP dah rindu kat blog nih , hehehe , sini takde line internet , wooooo….


***


nak jadik bloglis CP ?? jom terjah entry ini :

http://dariilhamkehati.blogspot.com/2013/03/nak-carik-bloglis-baru-d.html


***



12 komen budak kiut !:

deqjamucuxx said...

lama tak comment sini. oi budak. sihat ??

hana hadi said...

seminggu kan.. xbalik lagi ek

kopi pasta said...

err, selamat bersilat. jangan tersalah jurus pulak nanti tak pasal2 injured...huhu

P#eoniX said...

x der mamat hensem kat pahang ker...mane tau sangkut!!!hakhakhak!!!

puteri kasih said...

dah publish ni maksudnya dah balik la kan..hehe

cweet pinky said...

oiiiii , sehat la , dah lama tak nampak deqja , g bulan madu ker hape ??

cweet pinky said...

dah balek la sayang , wah , ade akaun keek ek , hehehehe ~

cweet pinky said...

hehehehe , ala , maen seni jer , susah nak injured :P tett !!

cweet pinky said...

ade jer tapi tak sangkut lak , acano ?? ehe ,

cweet pinky said...

hehehe , aah dah balek nih , ehe ... skg otw nak buat blog review :D

hainom OKje said...

Hehe senang le kalau geng baru peramah dan sekepala...barulah bestkan... tak de le boring!

cweet pinky said...

taw takpe , naseb baek la , diorang jenis giler2 , hehehe ~