Friday, 5 April 2013

admire awak


huhu ~ hepi sangat , sebenarnya hepi nih disebabkan malam semalam tatkala ade seseorang itu mengakui dye suker membaca my blog , kui3 !

tahukah anda , saya sangat admire anda selepas pertama kali saya lihat anda , huhuhu ~

awak sangat menyerupai rupa MB tapi awak kiut lagi , hehehe ~

first2 la saya rasa awak muka macam MB , tapi sekarang tidak lagi , mungkin sebelum nih cuma khayalan saya kowt , 

but , but , but ....


huhuhu , i stil admire awak .. kui3 !!

***


nak jadik bloglis CP ?? jom terjah entry ini :

http://dariilhamkehati.blogspot.com/2013/03/nak-carik-bloglis-baru-d.html


***

6 komen budak kiut !:

hainom OKje said...

Wahhhhh sukalah tue....hehe..
Haruslahkan Cp... MB tu sspa? Menteri besar? Haha

AQ Eyfa said...

ewah3x suke ler tew..hehehe.gud3 :-)

cweet pinky said...

hahahaha !! tak la , Mamat Bengap :P

cweet pinky said...

hehehehe , suker3 :P

Saifulizan Shaari said...

MB=mamat bengap? hahahahahaha......

aku HaniAsyira said...

best lah ada org suka blog dia.. =P