Thursday, 25 April 2013

tempat duduk bas



ha , CP nak terus straight to the point , geram sebenarnya ni , what the hal nak cop-cop tempat duduk dalam bas ???

can i tell u something , halloooo we're IPT student , bukan budak sekolah nak cop-cop tempat , sape cepat , dye la dapat tempat duduk 


lagi satu benda bengap kaw buat , dah la cop tempat untuk orang , tapi seat bahagian belakang2 nun ! bile orang dah penuhkan bas , penuh macam sardin , memang tak la kawan kaw tuh dapat duduk tempat dye , ingat senang nak selit2 ??

adei ,


camni la , bg CP la kan , dah tak relevan la cop-cop tempat , dah macam menyusahkan orang lain , ingat tak penat ker orang yang duk berebut nak naek , alih-alih satu-satunya tempat kosong yang ade , di reserve...


hahahaha , pergh !


yang di reserve tuh , naek bas , mudah-mudah dapat duduk , aiyak ...

***


nak jadik bloglis CP ?? jom terjah entry ini :
http://dariilhamkehati.blogspot.com/2013/03/nak-carik-bloglis-baru-d.html


***





7 komen budak kiut !:

trah zain said...

Errr... Budak 1st year ka? Hehe... Mmg xrlvn dh song Ni nak cop2...

aswadz said...

biasa la tuh. budak x matang.

cweet pinky said...

@trah zain entah la , CP pown tak pasti 1st year ke ape , tapi macam tutt !! hehehehe ~ geram nih , ehe

cweet pinky said...

@aswadz hahahaha , cik aswadz lagik ganas , tak matang terus tapi CP pown setuju , memang tak matang , hahaha , tak berfikir gamaknya

hana hadi said...

semua jenis chup2 hana xsuka, chup tandas, chup tempat duduk, chup time beratur. sakit hati..

kalau orang tu duduk situ tiba2 dia ke tandas. ok la kan. ni x. dia xnampak rupa2 tiba2 dah ada situ.

hainom OKje said...

Alahai siannya CP... ni mesti kes tak dapat duduk yeh CP...boleh tahan bengkek jugak kalau kita nak duduk, tempat tu dah dicopkan CP...

aku HaniAsyira said...

erkkk.. no komen.. masa sekolah selalu buat.. eh2