Thursday, 25 April 2013

bahana training



halooo3 , papehal pown , sebelom jawab halooo , jawab salam lu , ehe ...


cakap pasal training , kan baru2 nih CP asyik cerita pasal training silat kan , ade entri , CP cerita yang CP training ke pahang , actually entri nih adalah kesinambungan kepada entri tuh , bukan nak cerita apa sangat  just nak meluahkan perasaan sikit


nih luahan bila CP mula aktif berTraining , hehehhe ~


bile training , badan mesti penat kan , yang tak bestnya , CP mula abaikan penjagaan badan , kulit , rambut , boleh diceritakan satu badan la 

nak dijadikan cerita kan , CP nih takleyh nak lalai sangat kalaw bab jaga kulit , baik kulit muka ker , kulit badan , sebab kulit CP jenis sensitif 


berpeluh tuh bagus tapi kalaw CP berpeluh , mandi lambat , badan akan jadik gatal , naik bintik , gatal beb , gatal gila


CP nih pulak seorang yang sangat la malas nak mandi , nak gi mandi pun suke bertangguh , alamatnya gatal la , ubat alergik tak makan , memang naek la gatal ....

kalaw sebelum nih , jaga muka step by step , sebelum tidur , pakai tuh la , pakai ni la , bile dah start musim training , mula la tak ade step , mane sempat je , kulit muka pun jadi kasar , naek jerawat 


benda biasala tuh , bila musim training je , seolah-olah musim jerawat jugak , ehe ! 


argh ! tension ambo ...


***


nak jadik bloglis CP ?? jom terjah entry ini :
http://dariilhamkehati.blogspot.com/2013/03/nak-carik-bloglis-baru-d.html


***


3 komen budak kiut !:

Dandan Diri said...

Hi,

Penjagaan diri memang penting tambah2 kulit sensitip..Makan pon kena jaga juga...supplement pon sangat membantu :)

http://dandandiri.blogspot.com/

hainom OKje said...

Yelah bil badan dah penat nak berfacial dah malas ...buat apa yg dan ajelah kan cp!

aku HaniAsyira said...

samalah kita!! ahaks..