Sunday, 30 August 2015

Lagi tentang Touch !






Semenjak CP dah aktif and addicted sesangat dengan game ni, blog bagai di anak tirikan, sob3, sian kat blog titew !

Sebelum ni kan CP update tentang game Touch kat entri ini


Dekat entry tu ada yang tanya pasal game Touch ni, so kat sini, CP nak bagitau bahawa game Touch ni dipanggil juga sebagai game SDO....

atau nama panjangnya,

Super Dancer Online Game

Kebanyakan mereka-mereka yang terlibat dengan game ni adalah mereka yang dalam kalangan penggemar anime atau juga dipanggil sebagai 'Otaku'

And game ni agak popular dalam kalangan remaja, CP pada mulanya kurang tertarik dengan game ni, tapi bila dah rasa sendiri, memang jadi addicted, game yang CP main nih, game dance yang latest, season 3 !

Kat sini CP printscreen komen yang ada bertanya tentang game Touch nih...



***


http://yayabunga.blogspot.com/


Soalan pertama dari cik Dya Bunga ni, cik Dya ni exschoolmate CP, hahaha, back to the question:

"Game ni memang best ! hahaha ~ tapi kan yunk, game nih khas untuk PC atau laptop sahaja, kalau kat laptop pun CP nasihatkan, beli keyboard lain khas untuk main game, kalau jahanam pun leh campak jer, hahaha !

Kalau nak tau, kebanyakan para gamers suka main game guna PC daripada laptop, sebab performancenya lebih baik...then kebanyakan gamers kalau dia main kat laptop, dorang beli keyboard lain ataupun guna controller....

Tapi kalau nak game yang lebih kurang Touch atau SDO ni dalam fon, CP cadangkan download game Dance UP !, boleh carik kat Playstore~"


***



http://pinkylaptop.blogspot.com/

"Game ni sangat best !"



***


http://duniazumal.blogspot.com


"Memang best, best, best !"


***

Di setiap screenshot tu CP adaletak link blog tukang komen, mai la singgah kat blog2 mereka menambah perjalanan BW awak-awak seme....dah macam blog review pun ye jugak nih, hahahaha ~

okei, itu saja,

Adios !












4 komen budak kiut !:

Norma NML said...

Slm kenal...singgah Blogwalking dr segmen yg http://www.maisarahsidi.com/2015/08/blog-bertuah-31-ogos-2015.html

Haffizul Iskandar said...

uish game.. saya apa2 game pun kurang minat. Hehehhe.

Singgah dari blog http://ceritaejoy.blogspot.com/.

Done follow sini juga ya. :)

rubiah kadir said...

ADA bakat!!

CikTeddyCorner said...

Sounds interesting. Nak try jugak la :D