Saturday, 22 August 2015

I'm Addict to Touch !






Apa tu touch?

Touch tu game baru yang CP baru start main, game Touch ni game dance tapi dance ngan jari laaaa, CP dah ketagih nak main, duk mengadap laptop je keje lain tak buat, haiya.....


Buat masa ni CP level 1 pun terkontang kanting, level 2 dah nyawa-nyawa ikan, level 3 dah terkambus dalam lubang tanah....


hahahaha !


tu ada jugak yang ajak level 4....woah !


Memang lagi la, kejang jari-jari ni main...


Tapi dalam CP happy-happy main ni, ada la sorang player ni CP kategorikan sebagai mulut longkang, apa yang dia sibukkan kat CP tah, Tiba-tiba cakap macam ni kat ruang chat kat dance room tuh:

"Ugly, U cant even go to top"

Apa masalah dia tah, tiba-tiba nak semak kat orang tah, biasalah, CP baru main dua hari kot, malas nak marah, kebanyakan player umur budak-budak sekolah jer ....

okei, tu jela,

Adios !


5 komen budak kiut !:

dya bunga said...

mcm best je game tu..kat enset blh ke download game tu? atau kt latop je?

Farra N said...

nak try main la..bosan2 boleh main.haha

Athirah Zain said...

amboi, kemain main game,,,hahahhaa

eh, btw, cantik header..hehe

Ummi Khalif said...

Salam kenal.. jemput singgah blog saya. =)

Dunia Zumal said...

Macam best je game tu ^-^