Wednesday, 26 August 2015

#15 Blog Review : Nur Farhana ----> Follower yang ke 600 , Hoyeah !



Panjang betul tajuk entry, kali ni blog review CP tersimpang sikit dari niat asal iaitu nak review blog yang ada dalam bloglist, kali nih CP nak buat review blog yang follow CP recently....

CP pilih #600 sebagai follower yang bertuah !!

**bertuah la sangat kan**

Macam cabutan bertuah lak.....

Tak sangka, dah 600 follower CP, baru perasan, agak teruja sampai nak buat blog review~

Blog yang terpilih sebagai review kali nih ialah blog !


Nur Farhana

klik nama untuk ke blog beliau keyh....

CP ingat nak tayang header, tapi tak perlu la, sebab kena mintak izin dulu...hehe ~ okei, jom terjah !

Selamat ber Blogwalking everyone !

tu saja ~

Adios !


***


nak jadik bloglis CP ?? jom terjah entry ini :
http://dariilhamkehati.blogspot.com/2013/03/nak-carik-bloglis-baru-d.html

***




1 komen budak kiut !:

Cik Yaya said...

salam CP...=)

ok..nak terjah sat folwer CP yg ke-600 ni ^,^