Sunday, 27 October 2013

line wifi macam biskut


halooo, bersua kita kembali di waktu tengah hari di hari ahad yang terang ini...hehehehe!

semalam CP nak hupdate entry tapi tak dapat disebabkan line wifi macam biskut....yang paling tak boleh blah, line wifi meragam dari petang jumaat (25.10.2013) sampailah malam tadi (26.10.2013).....dalam kul 1 pagi something, something....baru CP perasan ada wifi....aiyak....kul1 pagi tuh dah lewat sangat nak online...


yang merunsingkan CP ialah bukan nak hupdate entry nih tapi pasal nak test hari sabtu [semalam (26.10.2013)], jam 9.30 pagi tapi CP langsung tak bersedia sebab semua nota untuk soalan tuh....CP kena carik online......then no wifi to connect to internet....


meroyan jugak la CP.....3 dari 8 soalan CP dah study....lagi 5 soalan belum lagi.....test nih dye dah bagitaw dah soalan dye sejibik2....serupa sangat la , tinggal nak buat rangka jawapan jer.....


mudah la kiranya tapi CP tetap tak ready......


tooo many things to do, toooo busy....badan penat, otak penat.....alih-alih, siang tuh dapat line kejap....line tuh ada kul7 pagi something, something....CP study mana yang termampu then.....member CP hantar chat kat FB...

Mira: awak pergi ke test pagi nih.....
CP : nape? nak pergi sekali ker??
Mira : saya amik minggu depan....

**what?!

CP : eyh...kenapa lak nak amik minggu depan.....?
Mira : saya sepatutnya ada program pagi nih tapi batal, nak pergi test dah rasa malas lak...saya dah bagitahu encik mirul yang saya nak amik minggu depan....Chek Dah ngan Mek Ji pun amik minggu depan...
CP : Chek Dah ngan Mek Ji tuh kenapa lak , program yang sama dengan awak ker?
Mira : taklah, tak sama...diorang ada program lain nak settle....
CP : diorang bagitaw encik Mirul tak?
Mira : tak...
CP : larrrr....takpe ker?
Mira : entah......
CP : meyh sini nombor encik mirul...

CP apa lagi..dapat je nombor cik mirul, CP terus mesej...

salam encik, saya tak dapat nak pergi test pagi nih , boleh tak saya amik minggu depan...??

then encik mirul balas......


okei, jumpa minggu depan...


yeay !!! then...CP sambung tidur....ngantuk bangun awal nak study punya pasal.....hahahaha , teruk betul perangai !



2 komen budak kiut !:

aswadz said...

kalo satu kelas tahu, sumer pakat amek test minggu dpn.

cweet pinky said...

@aswadz pandai cik aswad, taw takpe :P ehehehe ~