Saturday, 26 October 2013

cara bangun awal



haloooo berikutan entry CP yang terbangun lambat tuh, CP ada post kat moment WeChat yang CP nih asyik nak terlajak tidur jer...

then ada lak sorang mamat nih komen,

-baca selawat
-tepuk bantal 3x , cakap nak bangun kul berapa....


errr...

boleh pakai ker nih ???


hari nih CP bangun kul 4.30 pagi walaupun tidur malam tadi kul1, sebab nak study untuk perlembagaan, pagi nih test kul9.30....


tak baca langsung lagi sebab semalam sangat busy...keje full day dari pagi sampai kul7, malam pulak jadik teknikal untuk game silat kolej....kul11 lebih baru dapat menjejak rumah, sampai rumah INTERNET TAKDE !!!

perlembagaan nih dah lah 100% CP berharap kat internet...tidur then ingat nak bangun jam3 , alih3 tak mampu....skip alarm, skip alarm, as a result, kul4.30 baru CP berjaya paksa diri bangun...


NOTAKAKI : kat sini kita boleh detect masalah sebenar CP susah bangun pagi...cuba teka , ehehehe ~



2 komen budak kiut !:

aswadz said...

sbb keje part time ngan silat?

cweet pinky said...

@aswadz bukan, tapi sebab mental tak kuat nak paksa diri buat kerja lebih sikit...huhuhu, mental tak kuat nak lawan penat....