Sunday, 8 September 2013

terlajak .......!


huwargh !!!


huwarghhh !!!


hadoi , macam mana la CP bole terlajak tidow ni, CP siap kunci jam 2x , kul 5.30 pagi dengan 5.45 pagi tapi dua2 sekali CP tak dengar kalaw ikutkan CP rase CP ade tengok jam kejap , mungkin sebab mamai sangat kowt , CP tak bangun jugak , takat tengokk jam jer ...


sedar2 dah jam 6.30 pagi , training jam 6.00 pagi , CP nih terbangun lewat sebab tidor lewat sangat la ni , kul4 pagi duk hupdate blog lagik , CP sangkakan , CP boleh je bangun awal , sebab sebelum nih okei je kalaw tidor lewat tapi bangun awal ...


terlajak tuh bukan hape , orang takleyh solat kan , lagik la bermaharajalela bangun lewatnya , tapi kesimpulannya CP memang tak sedar langsung , hm ....


terasa tak sedap hati lak , macam CP nih pandang ringan lak training yang diaturkan coach , terlajak tidor tuh bukan masalah sebenar tapi sikap dalam diri nih , ambil ringan , padahal boleh je CP tidow awal malam tadi tapi tak .... gatal sangat nak tidow lewat ....


entahlah , kenapa tah , mungkin CP sebenarnya berat hati nak training kul6 pagi tuh , awal sangat , tapi kalaw CP tak training , lemau la CP kat UTHM nanti ...


haish , CP2 , sendiri carik pasal , ape salahnya kalaw turun pagi tadi , bukan buat hape pown , dorang jog jer dari kolej ker tasik proton city tuh ....


asal la lemau sangat nih , bile nak fit kalaw perangai macam nih , hm .....

hadoi3 !!!!


geram ngan diri sendiri , kaw ingat kaw dah hebat sangat ker ??? kaw menang pown sebab bernaseb baek jer , lepas tuh kaw nak pandang ringan lak training , wake up larrr , lepas nih kaw nak lawan bukan team IPT lagik tapi team negara .... kaw lepas nih akan bawak 3 nama dengan kaw , nama kaw , nama upsi dan nama malaysia , kalaw macam nih attitude , kaw rase boleh berjaya ker , change larrr .....

macam kaw tak pernah tengok video negara laen , haish CP , WAKE UP !!!






4 komen budak kiut !:

aswadz said...

penat sgt kot. tu yg payah nak bgn walaupun selalu nyer bgn dgn selamba je.

hana hadi said...

terlajak tidur xpa jangan terlajak kata.. hehe tiba2 ja kan

ainil fazieda said...

lama sgt rasanya xdtg sini . hahaha ! dasyat punya tdo smpai knci jam 2 kali pon xsdar jgak . Ainil pon pnah jd cm ney jgak :p haha !

cweet pinky said...

@aswadz hahaha , entah , rasenya bukan penat tapi malas ...