Sunday, 25 August 2013

UPSI jaguh silat MASUM



mula2 CP promote dulu link rakaman berita sukan TV3 ,

https://www.facebook.com/photo.php?v=10151559929962477&set=o.116365968405266&type=2&theater

dah tgk ??


gempak tak tajuk entry , alhamdulillah CP berjaya merangkul pingat emas dalam kategori regu puteri upsi , dan upsi berjaya menjadi JUARA KESELURUHAN pencak silat MASUM ...


tahniah pada team , jutaan terima kasih pada jurulatih2 yang tak pernah jemu memberi tunjuk ajar , terima kasih ....... 


jurulatih

suzy sulaiman (mokji)

dan 

nurul hidayu (kak ayu)


macam2 dugaan ditempuh , pelbagai tohmahan diterima , ade yang kater kitorang beli emas , sogok juri , maen tipu , hehehe ..

terima kasih atas segala tohmahan , dengan tohmahan tuh , kami akan jadik lebih kuat , kekuatan yang kami ade nih pown hasil dari tohmahan larr 

tuhan itu maha mendengar , maha mengetahui , maha adil 

tapi jenuh jugak nak rawat hati bile kena penangan mulut2 longkang nih ...


sabor3 ...


dowang tataw yang kiter nih sepanjang ramadan , tak tidow malam duk training je , dah jadik macam burung hantu , malam jaga siang tidow ...

btw , macam biasala , dah citer2 nih nak tayang cket gambor mase kejohanan , ehehehe ~


our team

emas - regu putera

emas - regu puteri

emas - ganda puteri

emas - kelas F putera



emas - kelas A puteri




emas - kelas I putera

keseluruhan team silat UPSI

6 emas
9 perak
1 gangsa



pesilat kelas I putera masih lagi dalam rawatan akibat dari kecederaan semasa perlawanan , doktor mengesahkan tekak dye masih luka dan kena jaga makan ....


pada yang kate dye menipu or buat sakit , watch ur mouth , tuhan itu maha adil dan mengetahui ....

sekian dari CP , hhehehe ...


hati masih berdarah dengan mereka yang menyalak ...














8 komen budak kiut !:

aswadz said...

wahhh... tahniah.

Baha Marwan said...

assalamualaikumcweet pinky..
sye nk tnye awk ade video regu putera dr u awk x waktu masum 2013 hri tu..?

cweet pinky said...

@aswadz macih :D

@Baha Marwan takde , ade kat membe , tak amek lagik ...

krole said...

halamaks...krole tumpang gumbira tuk CP...keep it up~

cweet pinky said...

@krole macih cik krole :D

hainom OKje said...

Tahniah CP...tak sia sia berlatih silatkan...

cweet pinky said...

@hainom OKje ehehehe , alhamdulillah , taw takpe , ALLAH tuh maha pemurah .. rezeki dari ALLAH ...

upsi fighter said...

pesilat yg cedera itu sudah sembuh..alahmdulllah..