Tuesday, 18 June 2013

#4 Blog Review: Sharing is Caring



hahaha , sedor tak sedor , rupenya , CP baru nak update blogreview yang ke-4 baru , hahahaha , ingat kan cepat la habiskan review , lagik cpt habis review lagik cepat publish bloglist baru :P


tapi nampaknya , tahap kemalasan CP menyebabkan review tergendala



jom singgah ke blg beliau ... klik SINI


berikut merupakan header blog beliau , CP sangat suke ker blog nih sebelum nih , tapi CP tgk blog nih dah takde update , nape ek ??

apa yang CP suker ngan blog nih , warnanya ... lagipun kalaw nak diikutkan , pemilik blog nih seorang yang peramah , bile kiter berkunjung kerr blog beliau , dye pasti akan balas ... hm ..


dye nih jugak ade bisnes on9 taw ... nak cuci2 mata , jom singgah SINI ...


okei , tuh jela , hehehe , ada sapa2 nak jadik bloglist baru ???


***


nak jadik bloglis CP ?? jom terjah entry ini :
http://dariilhamkehati.blogspot.com/2013/03/nak-carik-bloglis-baru-d.html


***




5 komen budak kiut !:

boni kacak said...

hehehe. kenal sangat blog tu..hehe

hana hadi said...

harus terjah

boni kacak said...

awak.. apa khabar?? lama tak jenguk sini kan.hehe

sha (chirp chirp) said...

bestnya kena review! tahniah :D

hainom OKje said...

Kalau CP suka, lepas ni Okje pun nak try gilah blog dia...