Friday, 10 May 2013

unik kan ?



sape ingat CP ade cerita yang CP pergi training ke sungai kedondong ??
hehehe , 


okei , our couch , bawak bebudak boboiboy *lelaki* gi sembahyang jumaat , sambil tuh , untuk makan tengah hari sekali , kat kedai makan tuh , cawan dye ......


macam ni !!!



hahahaha !! unik kan ???


***


nak jadik bloglis CP ?? jom terjah entry ini :
http://dariilhamkehati.blogspot.com/2013/03/nak-carik-bloglis-baru-d.html


***




8 komen budak kiut !:

sa mic said...

tudia aiiih, hahah

hana hadi said...

balang.. hehe

boni kacak said...

hahahaha. balang kuih raya..hahaha

aswadz said...

dekat seberang perai pun ada satu restoran cawan dia gitu. x silap aku area perda.

D i n said...

unik dn menarik hehe.boleh buat botol skali ni jimat

PrimaDonna Yuezuel said...

CP...dh lama PY xdtg jenguh sini..heheh

eintan nurfuzie said...

yup.. kat tempat cik en pun de cam tu klu order tea panas... huhuu

dah lama blog cik en berhabuk.. baru update.. sory lama balas jejak.. :)

Detective Fiqa said...

df dah lama tak dtg sini :D rinduu~~