Tuesday, 2 April 2013

recover ...



cik MB dah tak kontek CP la ... uhuhu ~ lega 

ehe , bole pulak kan ??

CP rase CP dah maken recover la sekarang , seolah2 dah kembali ke alam nyata , CP tiba2 terpikir , kenapa CP nak mengharap , or rasa saket hati untuk orang yang bukan untuk CP kan ??


kenapa nak pikir semua tuh , sedangkan yang berkuasa sebenarnya ALLAH swt kan , kalaw ALLAH swt dapat wujudkan perasaan sayang nih pada cik MB , tak mustahil jugak kalaw CP tak berhenti berdoa , perasan CP kat MB pown akan hilang ...


apa yang nak dirisaukan , apa yang CP nak susah hati , suatu hari nanti , ALLAH swt akan temukan CP dengan yang lebih baek 


so , CP ... apa lagik ?? jaga la diri kaw , someone precious for u'll come and comforting u better than other 

pasal mr PAPA pown CP tak mengharap sangat dah , tataw kenapa jadik tenggelam timbul je , ehe , btw , mr PAPA please prove u are the 1 for me .. actualy u stil have chance , cececece 


ayat macam stok gadis hot3 meletops je , ahak 


tq very2 much pada blogger yang support CP , komen2 korang betul2 bagi semangat , tq , doakan CP taw 

betapa rakus nya pintu almari di belakang itu terbuka ! ehe ~

***


nak jadik bloglis CP ?? jom terjah entry ini :

http://dariilhamkehati.blogspot.com/2013/03/nak-carik-bloglis-baru-d.html


***




3 komen budak kiut !:

P#eoniX said...

biar nangis kali neh...sok-sok dah x perlu nak nangis lagik...camnehlah!!!!kantoi sudah dalam lemari tuh!!!!hakhakhak!!!

cweet pinky said...

@P tq phoenix , kadang2 menangis tuh memg perlu huhuhu , tuh pown antara penawar :D

hainom OKje said...

haha... tulah...berposing tak ingat belakang...pintu almari terlapang haha