Saturday, 20 April 2013

mana awak ?

baru-baru ni ada seorang jejaka kampung CP juga, tak henti2 mesej CP tapi nisbah CP reply mesej dye dalam....
1:10
hehehehe ~
paham tak ? harap faham , hahahaha !!

but now , dye dah tak mcg , CP macam tertanya gak ..

why ??

ops... CP bukan rindu , just selesa jugak bile macam ade yang caring kan ?? kan ??

dalam pada CP tertanya tuh , CP lega jugak , hahahaha !!

satu hal nya CP malas nak reply tuh , dye pakai maxis , alangkah celcom pown CP reply 10 minit sekali paling awal , apatah lagi la laen network , CP nih lebih prefer reply mcg yang penting dari mcg pelik2 ...

pelik ?

dulu masa sekolah layan la mesej jiwang2 nih , sekarang no heart feeling , kah300 , CP tetap reply lambat walaupun mesej tuh dari orang yang CP suke sebabnya macam CP cakap tadi no heart feeling...

dah macam treadmark cerita 3 temujanji lak , hehehe ~

semalam .. jumaat 19 April 2013 , CP ade training silat kat luar dari U , dekat jalan nak ke genting highland katenya ... CP pown tataw detail , seharian la kat sane , dari pagi kowt , sampai kolej balek jam 1 pagi something la , buat tuh buat nih , tidow jam 2 lebih ..

hayati gambar team rempit ke latihan luar , (sokoping jerr....)

saye memg budak gemok , tett !


***


nak jadik bloglis CP ?? jom terjah entry ini :
http://dariilhamkehati.blogspot.com/2013/03/nak-carik-bloglis-baru-d.html


***





13 komen budak kiut !:

cweet pinky said...

nama sungai yang CP pergi tuh , sungai kedondong , sapa pernah g ? hehehe...

no heart feeling tuh maksud ,CP takde feeling nak mcg la ,,, hehehe

*noted : malas nak edit kat entry , update sini je , keh3 !! jangan tiru aksi ini di rumah , hahaha

P#eoniX said...

heheheh....siap pakai sweater...sejuk ker???n'way,jan putus asa terhadap cinta.....hahahahah!!pesanan khidmat masyarakat dari pheonix!!

hana hadi said...

pergh... dasyat punya entry. xcukup ruang entry, kat komen pun jadi..:P
hana kalau no yng xkenal mmg buat dont no. kalau kenal mcm ni. ikut mood, line, tapi kebanyakannya malas nak reply kecuali yang penting. rasanya sebb umur meningkat ni. dah mcm xlayan msg dah.handset merata. kalau call bleh dipertimbangkan

cweet pinky said...

wakakaka , putus asa tuh tak la , just malas nak amek port , ade tuh ade , takde tuh takde la , hahaha , so kalaw jadik papew senang la nak recover , hehehe ~

dalam keta tuhh sejuk ekon .. kui3 kus ... hehehe

cweet pinky said...

taw takpe , CP malas lak nak edit , sambung je la kat kotak komen , hehehe ~

hehehe , kes nih bukan num tak kenal , CP kenal , CP yang bagi num , dah didesak2 ,

owh , CP pown rase sebab umur dah meningkat nih , so takde mood nak layan benda2 macam nih ,

puteri kasih said...

uik..leh juga sambung kat komen eh..hehe

baby comel said...

Tersenyum bila baca komen :)

aswadz said...

CP jarang balas msg dia. mesti dia pun mls dah nak anta msg kat CP.

cweet pinky said...

why ?? hehehe ~ takpe , senyum selalu , bule awet muda , hehehe ~ tibe2 :P

cweet pinky said...

hahaha , mgkin la kowt , hehehe , tapi CP memg takde niat nak lebih dari kawan pown , so layan camtuh je la ... kalaw CP nak lebih dari kawan pown , CPlayan cmtuh jugak , hehehe ~

Raudzah Zahari said...

Cute pulak entry ni..sure tengah miss ni..he..he

hainom OKje said...

sajalah tu...masa org duk hantar message... buat juai mahal.... bila org dah tak hantaq...rindukannnn hehe

aku HaniAsyira said...

bila xda mood nak msj hgn harap lah nak layan kan