Wednesday, 17 April 2013

#2 Blog Review : Spoon and Fork



hari tuh CP dah buta blog review yang pertama di entri ini :

Blog Review: Mat Jo Je


kali ni , blog review yang kedua pulak , 


iaitu blog SPOON AND FORK !




jom terjah ! klik pada nama atau header pown bole ...

komen CP :


blogger yang nih pown , CP dah lama tak nampak , kenapa menghilang agaknya , yang CP taw masa keaktifan beliau , beliau juga merupakan blogger yang ohsem , 

*sebab tuh CP senaraikan dalam bloglist taw*

yela , blogger nih sangat suker membalas kunjungan dan klik iklan , hehehe ~ 

CP tgk blog beliau pown macam dah berubah rupa dan konsep , entri berbahasa inggeris ??


kalau ikutkan , CP suker dengan rupa blog dye yang dulu , entri2 berbahasa Melayu , beliau suka menyampaikan pendapat berkenaan apa yang berlaku dalam masyarakat , bagi pendapat CP , entri beliau , pendapat beliau dalam entri tuh , memang bernas dan berbentuk santai ...


betul tak PUTERI KASIH ?


puteri kasih lak , CP tgk , blogger yang rapat dengan blogger spoon and fork nih ... hehehe , nampaknya , nih entri kedua puteri kasih di mention lagik , ehe ..


***


nak jadik bloglis CP ?? jom terjah entry ini :
http://dariilhamkehati.blogspot.com/2013/03/nak-carik-bloglis-baru-d.html
***







10 komen budak kiut !:

puteri kasih said...

ada orang seru namaku..siapakah? hehe

wajib rapat sebab tu anak murid sis..hehe Dia menghilang sebab busy kot nak masuk bertanding pilihanraya..haha

p/s tuan blog tu ada dua blog..BI satu BM satu ^_^

cweet pinky said...

tapi kan sis , CP cuma letak link blog BM dye je , bile CP jengah , um , dah jadik BI jugak , ke macam mane ??

krole said...

aha~ krole ingat jgk kat beliau...tp skngni cam kurang skit...mngkn sibuk kot...cam diri ini hahaha!...nice entri cp

cweet pinky said...

cam kurang sikit ek tapi CP rase macam dah lama cgt tak nampak , heheh , rindu dah ni , hehehe

sa mic said...

lisa suka entri-entri beliau, cara penulisan best ah, hehe

BUNDA a.k.a KN said...

assalam, selamat petang..

kinara kinatara said...

cp pom ape kurangnya suka balas kunjungan...huhu..:)

lot of love from kina..:)

cweet pinky said...

ha , taw takpe , tuh yang CP rindu dengan cik crack nih , ehe , ehem3

cweet pinky said...

wassalam :D

cweet pinky said...

hahahaha , nak kater salu balas kunjungan tuh tak la , hehehe ~ CP lawat bloglis , kebetulan kina tersenarai dalam bloglis ... hehehe ...