Tuesday, 16 April 2013

my first keek !



tengok ?? advance tak CP ? dah pandai ber KEEK dah ... hehehehe ~
ape tuh KEEK ?? ada yang tak tahu ape tuh KEEK , um... actually , CP pown tak tahu detail pown KEEK nih ape ...


1st CP tahu pasal KEEK nih pown kat blog sis PUTERI KASIH ..
then baru2 nih , CP BW tgk si HanaHadi post kat blog dye video kucing dari akaun KEEK dye


wah ! menarik nih ~


CP pown tanpa buang masa , hehehehe , terus sign up taw , then baru tadi , CP nak try jugak rakam 1 video walaupun dalam gelap , sebab dah tak sabar sangat nak cuba , hahahahah !!


apa yang CP cakap tuh , macam mengarut je ... tapi kan , takleyh nak rakam lama , paling lama tak salah 0:36 saat kowt...


tak salah la , okei3 , panjang pulak CP membebel , kalaw nak tengok video tuh .. hehehe , adei , segan la ...
klik sini : http://www.keek.com/!2MqJbab


17 komen budak kiut !:

aswadz said...

amende tu KEEK? aku mcm prng dgr, tp x tau.

hana hadi said...

hana pun tau pasal keek ni kat blog puteri kasih gak. hehe. mula2 malu gak la nak ber'keek'. lagipun 36saat je kan.

P#eoniX said...

wah!!!!dah pandai ber'keek' dah skunk neh...hehehe...x sabau nak tengok!!!hehhehe...

cweet pinky said...

macam laman sosial jugak CP tgk , tapi lebih kepada post video ...

cweet pinky said...

hahahaha , taw takpe , tapi CP kalaw bole nak cakap bnyak lagik , ehe

cweet pinky said...

kan ade link kat situ , CP dah sediakan , klik je cik phoenix sayang , hehehe ~

puteri kasih said...

ohh namaku di sebut lagi. femes juga aku ni yer..hehe *berangan 5 minit*

wahh cp dah lagi advance nampaknyer yer..sis belum ada video. Almaklumlah I ni pemalu...hahaha.

p/s nanti sis tengok video CP yer

9n0L4 said...

mcm mcm skrg kan. insta utk gmbr. skrg keek pulak. boleh tgk video. ;)

Saifulizan Shaari said...

xleh nak komen dalam keek erk..kna daftar dl kan....

sa mic said...

untung ler,kita guna 3310 jek :p

BUNDA a.k.a KN said...

assalam, bunda singgah pagi..

cweet pinky said...

bukan advance , saje nak cuba2 , keh3 :P

cweet pinky said...

hahahaha , taw takpe , hehehe ~ pasnih tah ape la pulak kan ?

cweet pinky said...

aah , kena daftar dlu dalam keek , hehehe ~

cweet pinky said...

hahahaha , maksudnye ?? keek nih CP buat lam laptop je , tak letak pown aplikasi kat fon , hehehe

cweet pinky said...

wassalam :D

trah zain said...

keek tu apa? tetap tak paham,,huhu