Friday, 15 March 2013

perogol bersiri berkeliaran


haloo , lame giler CP tak menapak kat dalam blog nih , macam cerita terjadi dalam hidup nih tapi takde mood nak tulis apa2 , nih pown duk paksa diri ...


malam tadi , CP mendapat berita yang sangat menggemparkan , mendebarkan .... ade khabar2 mengatakan ada serang perogol bersiri duk berkeliaran di sekitar Kampus Baru UPSI


yang paling best , CP orang pertama (dalam kalangan kawan2 CP , even kawan2 CP ramai merupakan Majlis Perwakilan Pelajar , diorang pown turut tataw) yang duk hebah benda nih , bukan hebah la , lebih kepada mohon pencerahan dari pihak tertentu ....


CP dapat taw cerita nih dari seorang blogger jugak , kebetulan budak nih pown baru je lepas masuk UPSI , sebab rasanya dye pown baru jer gitaw yang baru jer dapat sambung belajar ...

nih bukti print screen dari tweet dye :


tapi hakikatnya , di kawasan sekitar upsi nih , kerap jugak CP dengar pasal kes rogol nih ..

k , tuh jep ,hadios ~



12 komen budak kiut !:

zafira othman said...

jaga diri anda di mana jua. hati hati. malang tak kenal tuan. hehehe :)

kopi pasta said...

berhati2 lagi2 bila berseorangan. bawak sesuatu yg boleh dibuat alatt pertahan diri. just in case

puteri kasih said...

sentiasa berhati hati...hehe

NARDtheNERD said...

jaga diri elok2 ye dear.. :)

Sue PeLik said...

upsi memang laaa CP . aty2 erkkk kalau nak kua make sure reramai dengan kawan2 huhuhu. kdg2 kes ada tapi sengaja dorang nak tutup kes. al maklumlaaa kan. huhuh, so behati2 yer dear!

deqjamucuxx said...

hati2 nah !

aswadz said...

bahaya nyer. CP & the gang hati2 la ye. bila keluar tu make sure keluar beramai2.

hainom OKje said...

Elok-elok jaga diri CP.... jangan jalan sorang-sorang tau!

P#eoniX said...

tuh nak suh ko beralih arah masuk mua thai....muahahahaha!!!

hana hadi said...

aish.. hana paling takut kes2 rogal ni. kalau hantu xpa lagi (ada ke hantu zaman skrg)

Dik bee said...

sebenarnya kat mana2 pun ada org camni...so, hati2 ye

aku HaniAsyira said...

bahaya dimana2.. hati2 taw