Sunday, 28 August 2016

no longer CWEETPINKY



sebenarnya kat sini CP nak bagitahu bahawa CP nak tukar nickname dalam entry dari CP kepada YAYA...


rasanya lebih mudah CP nak taip nanti....


yaya ni nama CP dalam game online....dan ada sesetengah kawan CP panggil CP yaya...or Eiya....


so here we go...


so tu je yaya nak gitau buat masa ni, hahaha...


so, lepas ni yaya akan bahasakan diri sendiri as yaya dalam setiap entry...and di setiap komen yang yaya komen...


okay, itu sahaja...see u soon at the next entry...


-end-





3 komen budak kiut !:

Eeiou _ said...

Hi sis Yaya ❤

Nabila Syifa said...

Knp tukar nama cp ke yaya

hainom OKje said...

Tulah....mula tu terpikir jugak sapalah pulak Yaya ni....ingat entri atas tu CP cerita pasal novel ke, cerpin ke....rupanya sudah tukar nama hihi