Saturday, 15 August 2015

Bukan Kerana Nama (About Me)



Tajuk entri macam tajuk lagu Ramli Sarip lak, "Bukan Kerana Nama" kalau tak pernah dengar, try la carik kat Youtube.


Bila cerita pasal "Bukan Kerana" nih, teringat pulak buku tentang Tun Dr Ismail bukan kerana pangkat.



Antara buku yang menjadi rebutan masa nak final exam, hahaha! Nampak sangat last minute study, tapi CP tak dapat pun. Masa lecturer mengajar, dia suka sangat mention pasal buku ni, CP agak mesti antara selected buku yang bakal masuk dalam final exam. Apa yang CP cerita ni subjek Sejarah so memang kalau nak jawab kena refer pada fakta buku, kalau lagi cantik kena mention fakta dari buku mana....hahahaha~


Eh, eh, melalut jauh dah nih, CP sebenarnya nak bagitahu, "About Me" CP dah bertukar dari CWEETPINKY kepada NUR CAHAYA...


So, lepas ni kalau CP komen kat entri korang nama CP akan appear sebagai NUR CAHAYA bukan lagi CWEETPINKY....

Tapi, dont worry be happy, teruskan panggil CP as CWEETPINKY, no hurt feeling okeyh ??

Sep sikit!

hahahaha ~

CP nak terangkan pun tatau macam mana about me CP tuh boleh bertukar. mungkin CP tukar base dari blogspot ke google ? ke macam mana ???

**Please explain to me please !! T_T**

CP buat entri ni supaya korang takde la terkejut nanti tiba-tiba kat ruang komen ada Nur Cahaya terus tak kenal dah CP....hahahaha ~ jangan begitu okei ?


Itu je update untuk hari ni....


Adios !







2 komen budak kiut !:

Nabila Syifa said...

mcm trademark blog i lak..kui2

NUR CAHAYA said...

@Nabila Syifa maknanya kita ni ada chemistry nih :P