Saturday, 15 August 2015

#12 Blog Review : Wa suka merepek




Okei lah, ni entry CP yang kedua untuk hari nih, hehehe~ Rajin sangat lah pulak duk update entry, kali nih CP nak sambung lagi blog review CP

Blog seterusnya yang bakal CP review ialah blog Wa suka merepek




Merupakan salah seorang yang tersenarai dalam bloglist CP sebelum nih....


Entry paling last 1 tahun yang lepas !

Terlalu lama CP tak aktif, ramai kawan blogger CP yang turut terhilang diri ni, di mana kalian, kebanyakannya blogger yang jenis rajin singgah menyinggah sebelum nih....huwaaaa !!


Blogger yang CP maksudkan antaranya :


dan




CP langsung tak boleh nak menjenguk blog, aiyoooo....

Bagi sapa-sapa yang nak menjenguk blog Wa suka merepek

boleh klik link ini


tu saja, 


Adios !


***


nak jadik bloglis CP ?? jom terjah entry ini :
http://dariilhamkehati.blogspot.com/2013/03/nak-carik-bloglis-baru-d.html

***





2 komen budak kiut !:

NuSaNa NoSa 91 said...

kita senasib.. teman blogger dulu semua menghilang.. T_T

NUR CAHAYA said...

@NuSaNa NoSa 91 kan? CP harap dorang rajin berblogging semula , dan tak lupa CP...sob3 ~~