Thursday, 13 August 2015

Asal Ada


Hai-hai, dapat jugak CP bukak blog nih, nak update apa yer ? Banyak nak update tapi takut tak cukup masa, yelah, tiba-tiba wifi kampung ni tak dapat dikesan, so CP guna data fon nih, so, kena taip sepantas yang mungkin,

1stly terima kasih pada kawan-kawan blogger yang datang baca dan komen dalam entry panas CP sebelum nih, memang panas, hahahaha ~

CP nak buat blog review pagi nih pun tergendala sebab kesempitan line internet ni, nak review blog makan masa lama jugak, bagi CP la...

Cuma CP nak membebel kat sini hari nih, asal CP dah tak boleh bukak blog-blog seperti berikut:

  • Chenta Eyfa Latieyfa
  • Mr. Copypaste


Dah berapa kali dah CP try click, ish3....



Apa lagi nak cerita yer ??? CP ingat nak buat review produk yang CP pakai sekarang nih, yang memang buat CP puas hati, dari muka CP bertepek dengan jerawat tapi sekarang dah clear, clean and clear, tapi parut tuh masih ada....



kalau korang ada nak suggest produk untuk hilangkan parut silalah suggest di bahagian komen, okei tu jer, selamat berfikir dan selamat beramal :D


adios !



1 more thing... tadi CP bukak blog nih


http://feycasnowie.blogspot.com/

tapi CP nampak ni la sayang, what happened ?








7 komen budak kiut !:

NuSaNa NoSa 91 said...

guna bio oilllll.. insya-Allah, berkesan hilangkan parut.. ^_^

ewento marcello said...

salam singgah dari wayneharraz.com

cweet pinky said...

@ewento marcello tq sudi singgah, selamat datang :D

cweet pinky said...

@NuSaNa NoSa 91 erk, serius ek..okei, CP nak cuba....

Athirah Zain said...

CP, buatla review..hehehee..
nk tau gak pkai apa, semalam sy baru decide nk tukar safi ke bio essence, nk tgk ap jadi,,hehe

anajingga said...

salam ukhwah dari kak ana buat CP yang comel lote' :)

cweet pinky said...

@Athirah Zain Owh, pakai Safi, ada kawan CP cakap, Safi ni tak beri kesan pape pun, sekadar pembersih muka..in shaa ALLAH, CP memang nak hupdate nih , nanti mai la singgah baca :D