Wednesday, 26 August 2015

#14 Blog Review : !~zaXx iN tHe HouSe~!



Dah berkurun tertangguh, CP startkan semula blog review CP, blog yang CP review ni merupakan blog-blog yang pernah CP tempekkan kat bloglist CP sebelum, haaaaa....


Tujuan CP buat review sebab nak tunjukkan penghargaan CP kat blog-blog tersebut sebab bukan calang-calang CP jadikan bloglist, mereka merupakan blogger yang rajin menjejakkan kaki ke blog yang tak seberapa nih...hahaha ~


Then review ni jugak bertujuan, supaya link-link diorang nih tak hilang and CP boleh jejak semula nanti...


Bagi mana-mana blog yang CP review, macam biasa, secara rasminya CP delete dari bloglist CP.....untuk ditempekkan bloglist yang baru...


Blog Review untuk kali ni ialah





MR Zaxx ni jugak UPSIAN macam CP jugak tapi lebih senior lagi, masa mula-mula kenal, bukan main excited CP nih, sebab jumpa senior dalam dunia blogging, senior lain yang CP kenal SUE PELIK...


Kalau nak tau, tajuk entri "Siapa Alihkan Keju Saya" tu menarik bagi CP...try la baca....


Okei done ! bagi sesiapa nak datang melawat, boleh lah klik SINI atau 


!~zaXx iN tHe HouSe~!


itu saja, 

Adios !


***


nak jadik bloglis CP ?? jom terjah entry ini :
http://dariilhamkehati.blogspot.com/2013/03/nak-carik-bloglis-baru-d.html
***

6 komen budak kiut !:

Puan Wawa said...

Tahniah...")

PeRdU cINta said...

Wah tahniah ye kepada blog yaang di review tu..

Cik Yaya said...

pernh jg buat blog review utk zaxx ni ^_^

GaRy™ said...

tumpang lalu... selamat berkenalan... :)

RahimAim BudakPrihatin said...

Siapa alihkan keju saya? tentang tikus dalam MAZE kan? Ke salah? haha

Along sudah FOLLOW sini, Sudi2lah kiranya singgah ke blog picisan Along dan FOLLOW Along semula di:

http://www.rahimaim.com/2015/08/dari-usim-ke-um.html

zaxx said...

thanks for the reveiw CP.. soryy lama tak update...:)