Wednesday, 26 August 2015

The Awesomeness of CBOX





Kali nih CP nak cakap pasal CBOX or aplikasi lain yang menyerupai CBOX nih, dulu, masa CP baru nak aktif berblogging nih, ramai blogger kita guna SHOUTBOX tak salah CP laaaa..

Then disebabkan SHOUTBOX lepas tu kena bayar, ramai yang mula bertukar kepada CBOX nih, dan CP tengok pun kebanyakan blogger guna CBOX nih....


What make me sooooooooo excited adalah, ada dalam kalangan blogger kiter hias CBOX diorang dengan sangat comel, memandangkan CP ni memang suka benda comel, hahaha ~

Then ada pelbagai cara diorang simpan CBOX tuh, kalau korang masuk mana-mana blog jangan gelabah kalau tak nampak CBOX tuh, carik dulu...

Korang kena klik kat ...errr....kat apa yer kita panggil tuh ???

Takpelah CP teruskan, 

Ada yang guna nama:

**Buku Tamu
**Chit chat
**Tinggalkan Jejak...

and so on...

Selain dari nama CBOX laaaa


Bagi CP CBOX sangat penting tau, sebab ia merupakan cara termudah untuk pelawat blog kita tinggalkan jejak, yela, masing-masing kan ada komitmen masing-masing, bukan semua orang ada masa terluang yang banyak macam CP nih, apatah lagi kalau entri yang kita buat tu tak menarik minat untuk dibaca, hahaha~

Nak tinggalkan komen ni kan macam leceh sikit, nak kena confirm kita bukan robotlah , apa lah, hahaha ~

Tapi part confirm bukan robot tuh CP excited sebab sekarang nih dia banyak suruh match kan gambar makanan ! hahaha.....


okei tu jer buat masa nih ~

Adios !


7 komen budak kiut !:

PeRdU cINta said...

Yup..chatbox..bagi kak PC memang penting la..sangat penting..

Dunia Zumal said...

Cantik belaka cbox tu... zumal buang sebab terlalu banyak iklan...

Sakila Rani said...

Singgah sini ... Nak tinggal jejak kat cbox baru die tu naoe x boelh ek ^^

Athirah Zain said...

mmg leceh kalo kna confirm bkn robot,,,hahaa...

ana said...

tgk mknan tu lpa pulk kenkdg

syikin hashim said...

betulla tak suka bila tanya awak robot...buat lambat

WOW CANTIK:RAHSIA CANTIK

Syahidah Fadilah said...

keh3, stuju 100 % chatbox sgt penting, ade org suke tgl jejak kt cbox je, kalo yg rajin boleh la komen2, hehe, yg bab robot confirm tu boleh setting balik.. btw blog SF ade kuar confirmation robot x? tapi dah disable da rasenye..