Sunday, 16 August 2015

Tutorial Cara Mengatasi Error 400 Bad Request cik Lyssa Style



Wah, nak buat tutorial pulak yer CP, tak.....cuma nak buat entry then link ke entry asal, iaitu entry blogger suweet kita cik Lyssa....

CP sangat teruja dengan solution ni sampai CP nak buat entry, tak sangka cik Lyssa kita pun hadapi masalah sama, malah jumpa jalan penyelesaian pulak tuh , secara tak langsung membantu CP jugak, hehehe ~


Sebelum ni CP pun pernah ada masalah dengan page Nuff tapi masalah tu selesai bila 
kebetulan CP hantar cik Lappy ni pergi format, bila try bukak Nuff dengan google Chrome, okei dah....


So no heart feeling lah...

Then datang masalah 400 bad request nih, tapi sekarang bersyukur sangat dah settle, hehehe~

So....kalau buntu cara nak selesaikan, boleh klik Sini!!!!

Mana la tahu ada yang tersesat kat blog CP ni kebetulan ada masalah yang sama kan ?


hehehehe ~

Tu jer untuk hari nih !

Adios !!


Sumber : Lyssa Faizureen



2 komen budak kiut !:

Arpiiz said...

hehhe, dah gi tengok dah. thanks jugak sebab share..

NUR CAHAYA said...

@Arpiiz welcome :D