Tuesday, 11 August 2015

#11 Blog Review : Mai Singgah




Tengah hari yang mulia ni, CP nak buat blog review lagi, blog seterusnya yang terpilih ialah blog MAI SINGGAH...




CP dah lama jugak tak nampak empunya blog ni, apa khabar agaknya, gelaran kepada blogger ni ialah Phoenix.

Tadi setelah sekian lama, CP tengok blog dia berwajah baru, wah....then the latest entri is

"Salam Takziah MH370"

**boleh klik tajuk untuk singgah**

Ni pulak header tuk blog nih....



**boleh klik header untuk singgah**


CP dengar Phoenix dah taknak aktif dah ? but why ?? mesti rindu nanti dengan blogger yang super go lucky macam Phoenix, sejujurnya memang dah rindu pun....sebab CP sendiri pun baru muncul nih...


***


nak jadik bloglis CP ?? jom terjah entry ini :
http://dariilhamkehati.blogspot.com/2013/03/nak-carik-bloglis-baru-d.html

***

Psst: CP ingat nak pasang komen FB la dalam blog nih, kau rasa ???




4 komen budak kiut !:

Emy said...

Saya pun baru mula nak aktif ni...huhu

Eintan Nurfuzie said...

cp skrg bz je.. jrg nmpak update dah.

GiveAway Sketch Picture By Eintan Nurfuzie
Nak Sketch Pic free?
Jom test luck korang kot kot terpilih
dan berita baiknya, terbuka untuk blogger, faceboker dan instager..
http://www.nurfuzie.com/2015/08/giveaway-sketch-picture-by-eintan.html

cweet pinky said...

@Emy sama la kiter awak ter, hehe

cweet pinky said...

@Eintan Nurfuzie sis, hehehe , aah, sebelum nih busy sebab tahun akhir, dengan stress lagi, alhamdulillah CP dah berjaya abeskan pengajian CP selama 4 tahun, in shaa ALLAH, nak mula aktif semula :D