Wednesday, 3 December 2014

My Aiman Hakim rezak

1stly, CP nak bagitaw yang CP update guna fon je nih..takde line nak update kat laptop, sedih kan???
Update kat fon nih susah sebab keypad kecik bebenorrrr...
Hari nih CP nak belanja gambo sikit, memandangkan hari nih pun hari Rabu, kebanyakan orang duk belanja gambo tapi gambo tanpa berkata-kata (Wordless Wednesday) tapi CP nih dah penuh dengan kata-kata dah, gamba tak keluar- keluar jugak, hehehe...
CP nak tunjuk gamba seseorang, siapa dye nih? Ace teka? Hahaha, CP tanak gitahu siapa dye, hahaha, CP kenalkan as Abam Ganu, hahahaha....
Dye nih em....someone special tuk CP, bakal ahli keluarga mungkin, hehehehe...
CP suke2 edit gmbar nih, takde la serupa sangat, hahahaha...jangan hasad dengku yer, mohon bagi ruang tuk CP buat orang tuh perasan, hahaha, btw, tak kisah lah macam mana rupa pun, I fall 4 U whoever U are...cause there is something rare to found inside, as I always told U, U're really different than others and tq so so much accept me whoever I'm
*english patik bertabur tapi biaq pi situ, ada patik kesah...*
Ayat panjang dah, gambo tak keluar lagi, hahahaha....
Taraaaa!!!

Baju merah tuh Abam Ganu kiter, baju itam crush kiter..hahaha, crush tuh gurau keyh :P

3 komen budak kiut !:

hainom OKje said...

Nampaknya tak lama lagi kena jemput makan nasi minyak ni hihi....
Ok.....ada iraslah jugak dgn Aiman.......

cweet pinky said...

Okje: Haha, itulah, kena prepare nasik minyak bebanyak untuk okje nih, jangan lupa datang pulak, lama lagi sebenarnya, hahahaha

hana hadi said...

haaa CP siapkah?

dah masuk hari ke 9 tahun baru.
selamat tahun baru 2015 :D