Friday, 22 November 2013

#8 Blog Review: Shiyda Aqma



halooo....pagi nih takde idea nak update ape, so CP nak buat blog review ajela, seperti yang pernah CP maklumkan sebelum ini, blog review nih merupakan blog yang tersenari dalam bloglist CP yang sekarang, once CP review blog seseorang, CP akan delete blog itu dari senarai....


blog yang bakal CP review, bukan blog yang calang-calang jugak...


orangnya cantik dan memiliki trafik yang cantik...


then dye ade butik on9 yang jual aksesori yang cantik2, hehehehe ~ terutamanya tudung, shawl dan sebagainya....


terasa tak terlayak pun ade nak review blog sis nih...huhuhu~


blogger tersebut ialah SYIYDA AQMA !!

taraaaa....


nih header beliau......



comel ! nak ke blog beliau ??? klik header di atas~


then nak pergi shopping tudung-tudung comel ?? klik SINI


nih merupakan tuan punya badan blog *ayat terabur, mahap!*




kalau korang tak tahu nak buat apa hari nih, nak update entry pun tak tahu nak update ape, bole la blogwalking dan singgah ke blog nih...huhuhu~




dah klik header tapi tak dapat ker blog tuh ???

try tekan SINI lak




***


nak jadik bloglis CP ?? jom terjah entry ini :
http://dariilhamkehati.blogspot.com/2013/03/nak-carik-bloglis-baru-d.html

***


1 komen budak kiut !:

Shiyda Aqma said...

thanks cp ! wuwuw sorry bru on9 blog je ni . :P