Thursday, 24 October 2013

markah kuiz



halooo, pagi2 nih CP bukak FACEBOOK terus ker group FB kelas integrasi, tengok2 lect dah hupdate markah untuk kuiz hari tuh....sob3 , markah rendah, 5.5 dari 10 markah....

CP rasa CP dah jawab sehabis baik dah, terasa sedih apatah lagi tengok markah orang lain tinggi2 belaka, sebab apa ek? kurang study ker ??

mungkin...tuh la , main2 sangat, tuhlarr, orang kater confident level tuh jangan tinggi sangat, kalau tuhan nak tunjuk tuh, pejam mata jerrr...

okei larr, CP pun nak ke kelas nih , hadios , new chapter untuk e-novel CP will coming soon :)


daaaa.....

2 komen budak kiut !:

Jay Ar said...

Tertunggu2 new chapter novel CP tuh, seperti dulu tertunggu2 Insidious Chapter 2 (sekarang dah tengok..)

hainom OKje said...

Oklah tu CP dpd dapat 3 hehe..