Saturday, 27 April 2013

video gaya hidup sihat


halooo , kawan2 blogger dan silent reader , kat sini CP nak mintak tlong siket ngan korang , tolong view video yang kawan CP buat nih ...

macam mana cara nak tolong ??? 


korang klik kat sini 

video gaya hidup sihat


view je , tapi kalaw korang bole like , tolong la like , view dan like korang penting dalam menentukan markah video diorang nih , jom3 !!!


and CP mintak tolong sangat3 , korang promot la kat kawan-kawan , sahabat handai , tok nek , sedara mara , mak abah , anak-anak , dan orang-orang kampung view video nih , taknak tengok abes pown takpe , korang klik link SAHAJA pown okei dah , hehehe 


korang takyah tengok habis pown , bilangan view tetap dikira kan ??


nih video salah seorang kawan silat CP , scene kat sungai tuh , tuh la tempat kitorang training hari tuh , SUNGAI KEDONDONG , Batang Kali ..


selamat menVIEW !!!


Hadios !


***


nak jadik bloglis CP ?? jom terjah entry ini :
http://dariilhamkehati.blogspot.com/2013/03/nak-carik-bloglis-baru-d.html


***


12 komen budak kiut !:

hana hadi said...

yeaaah. nnt hana like

puteri kasih said...

entri seterusnya sis share yer :)

trah zain said...

video u apa?kurang jelas,,hek3...
ok, done dilike CP..hehe

hainom OKje said...

dah like dah CP...

aku HaniAsyira said...

erkk... alah kita ni konon bz.. mcm mana???

Raudzah Zahari said...

kita dah like and share walau tak habis tengok coz tak boleh download..

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

. said...

hahhah..klu da view dpt pe...heheh

cweet pinky said...

@hana hadi tq hana :D

puteri kasih said...

sis dah selitkan dalam entri..harap ianya membantu :)

sa mic said...

dah view :D

tenku butang said...

no. 535
done follow/singgah sini.. jom follow/singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/