Saturday, 4 May 2013

warga tua dan aktiviti kesihatan



halooo , lamadah CP tak hupdate , bukan takde mase tapi malas yang menguasai diri , ehe , okei , hari tuh CP ade promot video kawan CP kan ??



kali nih CP nak promote video assignment CP lak ... konsepnya sama , markah dinilai berdasarkan view dan like selain isi video tersebut ...


tajuk video seperti tajuk entry , jom view dan like my video !! 




klik sini :





***


nak jadik bloglis CP ?? jom terjah entry ini :
http://dariilhamkehati.blogspot.com/2013/03/nak-carik-bloglis-baru-d.html


***





15 komen budak kiut !:

kopi pasta said...

haha, dah usya dh video tu... err, suara narrator tu, suara ko ker?

sa mic said...

Also done, hehe

hana hadi said...

subjek yang sama ek dengan kwn CP tu? cuba tajuk je yang lain2?

Dik bee said...

CP... ok, akk tolong promotekan ye

Dik bee said...

CP, akk dah buat entri utk awk..

http://www.dikbee.com/2013/05/warga-tua-dan-aktiviti-kesihatan.html

. said...

nice,,,,,,,,

. said...

hahah..nice..

. said...

hahaha,,nice..

puteri kasih said...

dah view dan dah like :)

puteri kasih said...

sis dah view dan dah like :)

BUNDA a.k.a KN said...

bunda singgah petang isnin..

P#eoniX said...

lagu n efect da best...cume kalau korang join skali buat taici n have a fun...lagik menarik!!!!just pendapat jer....n'way yang neh pon dah ok....

boni kacak said...

ada taici lah.hehehehe

cweet pinky said...

@kopi pasta bukan la , suara hamba lagi merdu dari itu , hehehe !

cweet pinky said...

@kopi pasta hehehe , bukan :P