Sunday, 31 March 2013

training yang tidak dapat dipisahkan



halloo , tak lama lagik semua student Ijazah Sarjana Muda akan menempuhi cuti pertengahan sem , yahooo , cuti !

tapi tu bagi student laen la , CP lak , coach dah awal2 call , 


Coach : Dayah , cuti mid sem nih awak nak balek kampung ker ??

(masa tuh tengah blur....)

CP : tak ...

(giler tak, cuti seminggu kowt !! tapi nak buat camne , blur ...)


Coach : okey , 6HB nih awak pergi training ke Temerloh ...

CP : err .. okei


adakah kali nih CP tak dapat nak mengelak lagi ??

serasa dah nak putus asa , serasa dah taknak training pape dah , rase nak give up silat nih 

hm ...

p/s : baru balek dari jog keliling kampus Baru , UPSI






4 komen budak kiut !:

aswadz said...

sape sruh jwb x balik. kan dah kena gi training...

kopi pasta said...

silat? fuyoo. silat apa? silat olahraga ker? cekak?

aku dulu bersilat juga. kekeke tp smpai f3. gayung pusaka. dpt bekung putih tak sempat nk ambik utk hijau

cweet pinky said...

aswadz : taw takpe , CP tgh blur , mamai2 time tuh , huhu ~ adei ..

kopi : seni , kadang2 kalaw ikut maen gak olahraga , hehehe , CP bukan berani cgt maen olahraga , hehehe ~ CP silat gayong :D

hainom OKje said...

Baguslah...dpt experience lebih....dpt mkn free
....hehe