Friday, 29 March 2013

soalan misteri



sori la yer , CP sekarang nih , nak hupdate pasal perasan jiwa dan jiwang je , hehehehe ~ nak buat ala2 macam Istanbul , Aku Datang :P


CP cakap taknak dah mesej si mamat bengap tuh kan ? nampaknya tak , CP kontek jugak , keh300

*cakap tak supa bikin*


tapi mesej pakai viber je , mamat tuh bukan gune celcom dah , pakai mxs je dah skang 


jadik setiap kali nak mesej , kena pasang wifi dulu kat fon , tiba2 lak CP nih jadik rajen bukak wifi kat fon , nak mesej punya pasal 


petang tadi , lepas maghrib kowt, *eyh ? petang ker ??*


terasa macam komunikasi yang janggal antara CP dan dia , apsal CP tataw , dye ade baca blog ini kah ??

kalaw dye baca konfom dye taw CP mention pasal sapa , hahaha , lantak la , CP tak heran dah ....


dye nak tanya soalan , dialog seperti berikut :

MB ----> mamat bengap

CP ----> gadis kiut (cweetpinky)

MB : nak tanya something boleh ?

CP : bole ....


(no reply)


CP : jangan tanya pelik2 ...

MB : kalaw pelik ?

CP : jangan tanya ~

MB : okei ....



p/s : layan rooftop prince ~ betul cakap so Full of Myself , i mean cik aswadz yang encem lagik cun :P

kelakar giler kowt , hehehehe ~ citer camnih la CP nak carik , bosan dah cerita cinta biasa jer ...




5 komen budak kiut !:

hana hadi said...

haa sbb tu la kot. hahaha

puteri kasih said...

cakap tak serupa bikin eh..hehe selalunya memang camtu bila melibatkan soal hati :)

aswadz said...

terkedu kejap bila nama kena petik. keh3... tp be aware. drama tu mula2 kelakar la. tp blkg2 nnt byk konflik.

cweet pinky said...

hana : sebab ape cik hana ?? hehehehe ~

puteri kasih : taw takpe , hehehe

aswadz : yeker , complicated cgt ke konflik tuh tapi CP tgk citer tuh awal2 tak paham la sebab ape sebenarnya citer tuh ..

hainom OKje said...

Tak jadi tanya ke Cp? Confirm pelik tu...hehe...