Saturday, 30 March 2013

jangan tinggal daku...



see ? asyik nak citer hal jiwang je , hahaha , tak la , tajuk je macam nak berjiwang , actually , hari nih CP dan seorang membe nih kena ikut program Astro Fiesta kat Slim River , Perak...

sebab terpaksa , bukan nak pergi sangat tapi ade yang kata siapa yang tak ada keja pada hari ini , MESTI pergi kan , so , secara praktikal nya memang terpaksa la 


dijadikan cerita , hehehe , segan eden nak citer nih , hehehe ~


CP dan sahabat CP tuh kena tinggal beb ~ walau macam mana terpaksa pun join program tuh , tapi kena tinggal bas sangat memeritkan rasa hati ini , siot ! hahahaha ~


penat bangun awal taw tak ?? hahahaha ~


kena tinggal sebab CP tataw info penuh , CP ingat program tuh kat UPSI jerr , so , CP pown amek inisiatif naek bas kolej jela daripada naek bas yang disediakan , sebab bas yang disediakan tuh , jauh giler kowt dari kolej CP 


kalaw CP taw program tuh kat luar , dah lama CP gi naek bas yang disediakan , fuhh ~ siot je kena tinggal  , hehehe ~


ofkos la bas tuh terus pergi ke lokasi program kan , kawan CP tuh dye dah taw program luar , bole pulak buat senyap , hahahaha ~ 


hadeii ..

papehal pun tadi , CP balek uma ... hehehe , topup tidow la , moral of the story , relax la beb , mesti ade hikmah kena tinggal , keh300





3 komen budak kiut !:

puteri kasih said...

hikmah kena tinggal..leh top up tido eh..hehe

cweet pinky said...

puteri kasih : hahaha , tuh la hikmah paling mudah sekali :P hhehe

hainom OKje said...

Kata tak mo gi kan...so bestlah kena tinggal!hehe