Friday, 29 March 2013

si dia menjelmakan diri



huhuhu ~ baru2 nih , mood tak okei , sori yer , biasala mood orang frust , takpe kawan2 sekalian , CP tgh nak recover nih , hahahaha !


tibe2 ketawa lak , hepi sangat ker ??


tak la , hati nih stil sedeyh , mamat bengap tuh masih lagik dalam mood tak faham 


just ade la sesuatu yang buat CP hepi sikit , takdela hepi sepenuhnya , just okei la.... huhuhu ~


semalam , papa kol , tanya khabar bagai , tanya sebab apa sedeyh , ofkos CP tak bagitaw sebab CP sedeyh , kang kantoi lak , hahahaha


hm , geram ngan papa sebab lama giler tak kontek , tak kontek langsung , tak pasal bile si mamat bengap tuh muncul CP jadik sawan camni

nape dah lama tak kontek ek ?


kenapa ek ??

kenapa ???


papa ada orang laen ker ??


hm ...


sedangkan orang kat sini tunggu dye , huhuhuhu



4 komen budak kiut !:

krole said...

huhuhu sabar CP besa r tu..lelaki ni lambat pickup skit...cuba CP bg pmbayang skit kat dia...mana tau dia pasan pastu~

cweet pinky said...

@krole ele , bukan tak faham tuh , buat2 jer :P hehehe , sedap tak lagu blog ?? hehehe ~

hana hadi said...

terus terang? ish xkan perempuan dulu kot

cweet pinky said...

@hana hadi hahaha , CP tak kesa pown kalaw CP terus terang dulu dari simpan lama2 tapi malas nak mengalah je , dari dulu lagi CP mengalah ...