Friday, 22 March 2013

result SPM tergendala





halooo3 ~ kerap sikit la CP hupdate kali nih , hehehe , tiba2 datang semangat nak hupdate kan , rindu jugak ngan blog nih , rindu dengan pengunjung blog , ececece ~


pasal result adek CP tuh , dah taw dah keputusannya , tapi tataw detail sebab adek CP tak dapat lagik slip result disebabkan ada hutang ngan pihak sekolah 


heran lak CP , acano bole tak langsai hutang lak nih , tuh la jenis adek CP tuh , jenis suker senyap jer , bantainye mak bawak adek CP tuh pergi amek result , dye bawak duet cukup2 makan jer , alamatnya tak berbayar la 

adek CP tuh dah taw pasal hutang tuh tapi dok buat senyap jer , hehehehe , agak paham tak ape yang CP tulis , dah macam bunyi utara pown ade kan ?? 

gaya guru bitara gituh , hahahaha !



hahahahha ~

buat mase nih , info yang CP taw pasal result adek CP tuh 5A dari sembilan subjek , yang laen nak tunggu slip dulu , kla hadios !!


notaKAKI : esok kemungkinan CP akan ker pahang jugak untuk training ujung minggu , hahahaha , akhirnya , terpaksa pergi jugak , dah tak boleh nak ngelat , sebenarnya CP dah down nak meneruskan perjuangan dalam silat nih , stamina dah lari pecut meninggalkan CP , maksud CP stamina takde la , adoi , hehehe ~


6 komen budak kiut !:

P#eoniX said...

x pe jan pancit udahler...hehehe...anda di tag
http://pheonixcharlotte.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

trah zain said...

pergh,, tahniah buat adik CP,,hehe
aktif benor CP ngn silat ye,,hehe

Zierwa Zainal said...

tahniah buat adik CP.. :)

hana hadi said...

5A? tahniah... mcm banyak je hutang

aku HaniAsyira said...

pandainya adik cp ei.. memanjang silat nya.. bagus2 =)

hainom OKje said...

so apakah keputusannya cp?