Monday, 25 March 2013

hari ini dalam sejarah...




halooo3 , CP nak cerita nih , hari sabtu hari tuh bersamaan dengan 23 mac 2013 , buat pertama kalinya CP buat keje giler dengan seseorang ....


OVERNIGHT !


Kate nyer ...... (buat ala2 gaya azwan ALI :P )


tapi nih memang keje giler sebab tak tidur langsung !


kronologi overnight tersebut .......


7.00 - 8.00 malam - AMPANG POINT , aktiviti maen STAR RIDER , beli belah...

8.30 - 9 something (tak ingat) - makan kat CHOP AND STEAK , kampung baru

10.00 - 2.30 - kareoke , tengok orang maen bowling (nak maen tapi nak save budget , tett !!) , tgk wayang (filem JACK AND THE GIANT SLAYER)

2.30 - 3.30 - jalan2 kat uptown DANAU KOTA

3.30 - 5.30 - menghabiskan mase kat kedai mamak (nak tahan tidur punye pasal..)

5.30 - 7.30 pagi - gerak ke PUDU , lepak2 dan tertidur kat kerusi menunggu , naek bas balek tg. malim...


dengan siapa CP keluar ??? rahsia ... tapi CP pernah cerita gerangan orang tersebut dalam blog nih :D

hadios ~


p/s : hepi plus sedey ..




9 komen budak kiut !:

Sue PeLik said...

perghhhhhh dah lama tak overnte! best kott pastu bila subuh mula laa mata nak kuyu dah hahahaha

deqjamucuxx said...

dlu masa deqja blajar. deqja sllu overnite.. pkui 5ptg dah ride. kami dlm 10 biji moto lagu tu.. best sangat.. campur laki pompuan. kui 6 pgi baru balik . haha

aswadz said...

slalu aku overnight time nak exam atau time ssh nak tdo je.

kopi pasta said...

aku lupa bila kali terakhir aku buat mcm tu...rasanya time aku kat kolej kot. fly dri asrama p cyber cafe lepak sampai pagi lepastu breakfast kat bistro mamak...mhahahha

AQ Eyfa said...

wah siapakah gerangan nyer iteww..hehehe

BUNDA a.k.a KN said...

assalamualaikum...

Mohd Ridzwan Abdullah said...

Hari2 overnite...best :)

boni kacak said...

mak aihh.. tak penat ke???

hainom OKje said...

ni yang cerita tadi ni.... berdegup bagai ni...rupanya buat keje gila eh....