Wednesday, 6 February 2013

betapa kerdilnya diri ...




hasil dari blogwalking , CP merajinkan diri menjenguk entri terbaru PUTERI KASIH yang bertajuk
SIAPAKAN SITI HAJAR ?


dalam entri puteri kasih nih diselitkan juga dengan link entri lengkap berkenaan SITI HAJAR ni

RENTETAN PENGALAMAN DI HARI HARI TERAKHIR SITI HAJAR BINTI AHMAD SABIR



dengan perasaan yang ingin tahu , CP pown menjengah entri tersebut , entri ini mengisahkan rentetan hari terakhir seorang gadis yang bernama SITI HAJAR ini , 


jujur CP katakan , kisah yang sangat meruntun jiwa dan mengingatkan kita sebagai manusia tentang kebesaran ALLAH s.w.t



kisah ini juga sangat meruntun hati CP , betapa selama ini CP terlalu taksub dengan keseronokan dunia yang ternyata hanya sekadar tipu helah semata


akhir sekali , CP nak berkongsi bait kata yang CP dapat dari entri ni


"jangan dirungutkan beratnya dugaan , kerana memang telah ternyata syurga itu mahal harganya"



sekian ***


p/s : still demam , bangun awal gile , kul 4.30 dah bangun sebab memang takleyh nak tidur lena , pagi2 g masak bubur nasik ngan rebus barli , otak celaru , update blog sambil tunggu subuh , naseb entri nih memg dah ade dalam draf , nak taip pening2 gini , memg tak larrr ...


6 komen budak kiut !:

hainom OKje said...

Siannya CP... Demam eh...samalah ngan anak Okje ...demam pulak lagi....

Larat ke buat bubur tu

Cik Rongoks Ika said...

ika pon dh baca pasal dia.ermm

cweet pinky said...

@hainom OKje hahaha , takdela demam sampai tak larat buat bubur :P

cweet pinky said...

@Cik Rongoks Ika sedih kan ?

puteri kasih said...

memang sedih kan CP..

anyway..get well soon yer :)

cweet pinky said...

puteri kasih: huhu, memg sedih kowt, menitik air mata