Tuesday, 5 February 2013

yeah ! result menurun



hari nih 5HB Feb 2013 , berpusu2 la pelajar UNIVERSITI PENDIDIKAN SULTAN IDRIS (UPSI) , cek result masing2 , mereka2 tuh , termasuk la CP , then result CP menurun , dari , 3.5 ke 3.4 , terkubur la azam 2012 tuk dapat result dean list


result yang CP dah agak sebab CP pown malas time sem lepas , so nih pengajaran , hehehehe !

papepown , chill la jawabnya , nak buat per lagik , so , CP taknak tersilap langkah sem depan !!! 


*dalam hati nih serabut , dah lerr demam ~

14 komen budak kiut !:

deqjamucuxx said...

krole..deqja..CP.. tiga2 demam.. toiinnkk3

sem depan tingkat kan usaha !!

puteri kasih said...

aip..nape malas malas tu...hehe

sem depan takmo malas malas lagi yer :)

semoga cp cepat sembuh :)

Chek Atien said...

next sem try lagy CP.. insyaALLAH u can do it.. :)

Dik bee said...

semoga cepat sembuh, nanti boleh belajar rajin2 ye...

Zierwa Zainal said...

huhu.. tkutnye zz.. minggu ni bru zz dpt result... dahla zz rse mcm x ok je jwb exam.. doakan zz ye..

cweet pinky said...

@deqjamucuxx geng demam la kiter kan ??

cweet pinky said...

@puteri kasih okei , CP taknak malas dah ! tq :D

cweet pinky said...

@Dik bee hehehehe , okei ~

cweet pinky said...

@Zierwa Zainal okei je tuh , gud luck yerr :D

Sally Yatiey said...

Semoga cepat sembuh dari demam ;)
Next sem boleh cuba lagi. Goodluck :D

Mar Haini Abdul Rahim said...

hehe xpe.. cuba lagi yang terrbaik utk sem depan cayok2 :D

boni kacak said...

haish..macam mana boleh menurun tu??? usaha lagi tau..

c!kon!ech!c said...

rilex beb aku siap fail lagi sem lepas2 masih mampu tersenyum hehehehe...xpe k DL lagi sem depan ok??

hainom OKje said...

turun turun pun masih 3 pointer and above, okay le tu CP tahniah!!!