Monday, 14 January 2013

SETIA HUJUNG NYAWA 2 *coming soon



mesti korang teruja kan ? yup , bagi sapa2 yang minat tengok cerita Setia Hujung Nyawa  , nanti ade kesinambungan taw citer nih , SETIA HUJUNG NYAWA 2 , cerita yang kedua nih lebih menarik sebab melibatkan cinta dari 2 negara , then korang mesti teruja sebab pelakon lelaki tuh , tpelakon bukan calang2 dijemput dari KOREA !


ouch !! terujanya ! korang teruja tak ?


so bagi menguatkan atau pun membuktikan statement CP di atas , CP letakkan poster cerita hot nih ... kena larr scroll ke bawah lagik keyh !
-

--

-

--

-

---

--

-

--

--

-






amacam ? cweet tak ?


hadoi ! saket perot CP melihatnya .... saje try2 edit gmba , menguji kepakaran nih ... dah takde keje nak buat , CP godek2 photoshop CS3 je pown ...


hahaha ! poyo gamba nih *sebut ala2 JOHAN :P*


sori ye kalaw ade yang marah , hehehehe !



31 komen budak kiut !:

cikeyrah said...

setia hujung nyawa belum habis, dah ade setia hujung nyawa 2 ea . .hehhehe

nasriz fardisza said...

jeles ni tgk gmbr min ho tu... ^___*

cweet pinky said...

@cikeyrah hahaaha , biasala , publisiti kan :P hehehe !!

cweet pinky said...

@nasriz fardisza jangan jeles2 , t cepat tua , ek , ade ek ?? hehehe ~

deqjamucuxx said...

haha. tak sangka deqja kawan dengan RETIS . nak saiiinnnnnnn ~ hahaha

Saifulizan Shaari said...

hahahahaha......kelakarr jer dia nihh..

krole said...

hihihi mati2 aku fikir btul td hihihi...pergh! terbaiklah CP da popular skangni hihihi terkono eden~

fadh leyanie said...

hah ! hah ! jeles tgk ! spek mata boleh tahan cun siap ada reben :D

Dikbi Kamaruddin said...

wah wah wah... CP, akk nak jugak. poster bee & arun ajis....hehehe

Azie Namico said...

perghhh ! caya lah CP confirm ramai yang tengok sebab ada min ho tu...fuhhh !

boni kacak said...

hahahahaha.. tak sabar nak tonton filem ni..hehehehehe

Qynisma said...

HAHAHAHA.. macam2 :PPP
xsabar nk tgu setia hujung nyawa dua. mesti meleTOPP punya la :DDD

cweet pinky said...

@deqjamucuxx hahahah ! untg kan , tak rugi deqja salu dtg sini , hahaha , retis rupernya kan deqja :P hehehehe

cweet pinky said...

@Saifulizan Shaari hik3 ! takd keje ,jangan la gelak2 kan kiter :P hehehe ~

deqjamucuxx said...

bahahaha... cepat la kasi saiiinnn .. hjihi

puteri kasih said...

amboi kemain CP ni eh..hehe..memang setia sampai hujung nyawa ni ..hehehe

cweet pinky said...

@krole cik krole jangan marah taw , gurau 2013 :P hehehe ~

Sue PeLik said...

cissss ku sangkaaa kan bbuaya rupa2nya tenuk di tengah pekan. ewah! hahahaha

cweet pinky said...

@fadh leyanie tuh la namanya spek mata tampal :P

Shiyda Aqma said...

haha , ingtkn betol2 td ! :P eh , mcm retis la cp , wewiit ! hee

sa mic said...

hamboih cp, hikhik! Haha mula2 terkejut jugak sebab ad verse dua,hikhik ..rupanya versi the cweetpinky,hikhik

aku HaniAsyira said...

hahaha. igt kan betul2 lah td.. tape, nanti cari production yg boleh buat cp jadi season 2 ei.. hee~~

cweet pinky said...

@Azie Namico mesti cik azie pown tak sabar kan nak tgk :P

cweet pinky said...

@boni kacak sabar jangan tak sabar :P eceh ! :P

cweet pinky said...

@Qynisma hehehe , belum tayang pown dah meletop nih , so untuk keselamatan , tak tayang la :P hehehe ~

cweet pinky said...

@deqjamucuxx hehehe , tngan lenguh nak saen tuk deqja :P hehehe

cweet pinky said...

@puteri kasih taw takpe :P hehehe

cweet pinky said...

@Shiyda Aqma hahaha , pestime nak jadik retis nih :P hehehe ~

cweet pinky said...

@sa mic taw takpe , kiut kan ? hehehe ~

cweet pinky said...

@aku HaniAsyira hehehe , tengah mencarik nih , tapi kena mintak pandangan lee min ho gak nih :P

Khairul Aidil said...

hye all''