Sunday, 6 January 2013

pemenang2 AJL27 , wow !






CP sebenarnya tak dapat tgk pown , hem , dpt la tgk sikit tapi bnyak performance terlepas , sebab cik tonton asyik tersekat je , lame2 CP close je , hehehe ~ antara persembahan yang CP dapat tgk , pembukaan ziana zain dengan faizal tahir


then peserta lak , ombak rindu , patah seribu , andai ku bercinta lagi , ku akui then apa lagik , tak ingat , hahaha !!!


senarai pemenang nih pown CP dapat dari twitter , terima kasih untuk mereka sebab announce , hehehe 



JUARA : Yuna - Terukir di bintang

NAIB JUARA : Azlan and the Typewriter - Idola

TEMPAT K3 dan VOKAL TERBAEK : Hafiz - Ku akui


tahniah la pada pemenang , tapi bagi CP AJL27 nih dapat komen yang memberansangkan belaka , ade yang kate bes la , gempak la , hebat la , AJL yang terbaek la ..

papepun tahniah la kat peserta , bagi yang tak berjaya tuh , do ur bes 4 the next AJL :D

apa pendapar korang dengan senarai pemenang kali nih , berpuas hati ? tak ? kenapa ?? sapa yang anda rase patut menang sebenarnya ?? hehehe ~ share la 


HEHEHE ! CP takde keje nih , tunggu video download tak selesai2 , padahal sok ade paper kul9 pagi nih , hehehe !

3rd day exam ! nantikan entry dari CP :D

STAY TUNED !






15 komen budak kiut !:

hana hadi said...

amboi sambil study tengok tonton ye.hehehe

puteri kasih said...

memang best AJL kali ini :)

cweet pinky said...

@hana hadi sambil study , sambil tak study sebenarnye :P

cweet pinky said...

@hana hadi sambil study , sambil tak study sebenarnye :P

Pykaa Pdott said...

Rezeki aizat nyanyi lagu yuna terus menang. ingatkan hafiz juara. huhu.

deqjamucuxx said...

hihi.. terbaikk laaaaa

Dikbi Kamaruddin said...

Target black menang, tapi yuna pulak yg dapat... sebenarnya x kesah pun coz aizat nyanyi pun sempoi

AQ Eyfa said...

best AJL27 thn ni wpun shila amzah x menang hehehe..apa2 pun aizat ok bw lagu yuna tu rezeki dia lak menang 1st place teruss

boni kacak said...

bagi saya, semua yang bertanding pada malam tu semuanya pemenang..sebab semua lagu best2..

Sue PeLik said...

hurm kalau kita laaa kan CP. kita rasa biasa jerk AJL kali neh. hehehehe. tak derk perasaan betoi! hukhukhuk.

Sue PeLik said...

hurm kalau kita laaa kan CP. kita rasa biasa jerk AJL kali neh. hehehehe. tak derk perasaan betoi! hukhukhuk.

Shiyda Aqma said...

tak tgk pn ajl tahun ni , tahu2 yuna menang , tu je . haha :P

sa mic said...

AJL tahun ni memang terbaik! ,kihkih , wallpaper diorang pun lawa, hehehe

eintan nurfuzie said...

cik en suka graphic light dia... heheh cantik sgt

aku HaniAsyira said...

sy xtgk pun cp..