Wednesday, 9 January 2013

4th day exam !



exam paper yang ke-4 nih , paper tough kerr ?? kalaw ikutkan CP boleh jawab ngan mudah jer tapi ade 1 soalan tuh , 15 markah ... hm ... CP tak dapat nak jawab langsung , banyak tuh ... tapi CP ade la tulis sikt , tapi point je , takde huraian .....


CP citer pasal paper subjek ape nih ??


subjek PEMBANGUNAN BLOG DAN LAMAN WEB 


subjek nih , tah , dari awal lak CP amek dah macam tawar hati lak , nak kate tak minat , CP minat ngan subjek nih tapi CP dah tawar hati ...


so sepanjang CP blaja , CP rase macam tak kena je , walaupun subjek nih takde susa mane , bile CP dah tawar hati , blaja pown separuh hati jadiknye ...


lecturer okei , just CP tak okei , semenjak CP saket tuk sehari .. tapi 2hari cuti , hari yang kedua tuh CP datang tapi kelas dah tuka tempat rupanya tanpa sapa2 inform kat CP , pertukaran tempat tuh ditentukan masa CP tak hadir tuh la ... hm ...


CP tataw nak kontek sesapa , salah CP jugak sebab tak amek num sorang pown classmate , actually CP memg tak sempat nak berkenalan ngn classmate lagik 


bile CP masuk kelas seterusnya , lecturer macam terkejut la , dye kate , kenapa baru datang , CP terangkan la hal sebenar , then dye kate sayang CP dah banyak tertinggal topik2 penting *alahai...*


hehehe ~ ade kena mengena kerr ngan situasi jawab exam ? hahaha , takde kena mengena pown , pasal CP tak jawab tuh sebabnya CP tak fokus bahagian tuh , CP dah bace dah tapi tak fokus sebab target tak keluar 
fikir punye fikir tak dapat jawab , CP pown klua dewan je la , hahaha , nak klua tuh , terserempak lecturer lak , tlong la jangan cek paper CP , hehehehe !!


CP klua ngan debar ... bukan CP taknak usaha , memang tak mau klua dah , hehehe ~


*alasan !*


14 komen budak kiut !:

deqjamucuxx said...

alasannn letteww.. hihihi

boni kacak said...

hahaha..saya selalu keluar dewan terus bila dah tau tak dapat jawab..malas nak jawab sebab dah tau jawapan tu takkan betul punya..hahahaha

sa mic said...

amboih panjang huraiannya ,hihi ..tapi dalam exam bagi point aje,kehkeh

aswadz said...

1st time dgr nama subjek. rupa nyer blogging pun ada belajar kat universiti ek.

cweet pinky said...

@deqjamucuxx deqja , jangan jujur sangat :P

cweet pinky said...

@boni kacak hehehehe , same la pown , kalaw jawab pown taw memg tak betul , hehehe ~ so biar je la , tapi CP jawab gk , sebab betul cuma takleyh nak hurai tapi sayang la , 15 markah kkowt ..

HanaNabihah said...

Hehe~ takpe. Paper lain kan ada. Buat betul2 k. Gudluck =)

cweet pinky said...

@sa mic hehehe , biasala tuh , yang nih open book , yang exam tuh close book :P

cweet pinky said...

@aswadz owh , subjek nih bawah fakulti it , blog dan laman web .. lebih rumit la belajar .. tapi nih pengayaan diri je , tak serumit kalaw amek as major

KorN said...

biasa la tuh ade subjek senang ade subjek susah... ade subjek kita mint yang susah pon jadi senang. kann

eintan nurfuzie said...

ehek2... no komen.. hekhek

aku HaniAsyira said...

betul2 alasan ni.. hahaha

krole said...

sabar wak ye..cbe bwa study group calssmate yg len2 tu~k

Sue PeLik said...

apa2 pun. chayok2 yer sayang!!! hehehe semoga dapat dekan sem neh!!! :)